Kanye West, acuzat că i-ar fi trimis mesaje „nepotrivite” unei tinere de 22 de ani

Mikaela Lafuente, o tânără în vârstă de 22 de ani, susține că rapper-ul Kanye West a contactat-o pe Instagram, propunându-i să iasă împreună.

Kanye West, acuzat că i-ar fi trimis mesaje „nepotrivite” unei tinere de 22 de ani

Mikaela Lafuente, în vârstă de 22 de ani, susține că rapper-ul Kanye West, în vârstă de 47 de ani, ar fi abordat-o pe Instagram, întrebând-o dacă își dorește să iasă cu el. Modelul a mai precizat că West, care este căsătorit cu Bianca Censori, i-a fi trimis mesajele „nepotrivite' în luna martie.

„La început, am crezut că este un cont fals, dar nu era”, a spus Mikaela Lafuente într-o postare pe rețelele de socializare, care a fost ștearsă între timp, conform Daily Mail.

„Mesajul a fost destul de ciudat, deoarece nu am vorbit niciodată cu el și nu l-am văzut niciodată în persoană”, a adăugat modelul.

Mikaela Lafuente a dezvăluit și o captură de ecran a presupusei conversații, care ar fi început cu Ye întrebând-o dacă locuiește în California. „Voiam să văd dacă vrei să ne întâlnim și să asculți noul album”, ar fi scris rapper-ul, referindu-se probabil la albumul „Vultures”, care a fost lansat în februarie.

Potrivit Page Six, Mikaela Lafuente a refuzat invitația lui West și l-a criticat în mod public, susținând că un astfel de comportament e inacceptabil pentru un bărbat „de două ori” mai în vârstă decât ea și căsătorit.

„Nu cred că este acceptabil să trimiți mesaje altor femei când ești căsătorit”, a spus tânăra, conform Page Six. „Nu este acceptabil și este ceva pentru care voi milita mereu.”

„Nu susțin acest lucru”, a adăugat Lafuente, care susține că West a șters toate mesajele după ce ea l-a respins. „Poate că ei [West și soția sa] au un acord și Bianca știe despre asta și este de acord, dar nu vom ști niciodată acest lucru.”

La începutul lunii iunie, fosta asistentă a lui Kanye, Lauren Pisciotta, a intentat un proces de hărțuire sexuală împotriva lui. De asemenea, ea l-a acuzat pe rapper de concediere abuzivă, precum și de încălcarea contractului. După ce a fost dat în judecată de fosta sa angajată, rapperul, căruia i se mai spune și Ye, a ripostat în special și a susținut că a fost concediată din cauza unui comportament „lasciv și nebunesc' și că a cerut, de asemenea, un salariu uriaș de 4 milioane de dolari. El a negat, de asemenea, afirmațiile ei, numindu-le „nefondate' și a acuzat-o de „șantaj și extorcare.”

Pisciotta a susținut în plângerea depusă la Curtea Superioară din Los Angeles că West îi trimitea frecvent mesaje text și imagini explicite. Printre acestea se numărau înregistrări video cu el însuși în ipostaze controversate și o exagerare extremă în ceea ce privește viața sa sexuală, în ceea ce ea susținea că era un efort de a o convinge să i se alăture, se arată în plângere.

Procesul a explicat că o parte din îndatoririle ei – care implicau să fie la dispoziția lui West 24 de ore pe zi – era de a organiza transportul femeilor pentru a se întâlni cu el: „Cu o astfel de ocazie, în august 2022, după ce Pisciotta a aranjat o cursă Uber, Kanye West a.k.a. Ye și Bianca Censori au sunat-o pe ea dorind să discute despre orgia (five-some) la care participaseră cu o zi înainte”, se susține în proces.

Un reprezentant legal al artistului a susținut pentru TMZ că acuzațiile lui Pisciotta sunt „nefondate”, acuzând totodată personalitatea media de „șantaj.”

„Ca răspuns la aceste acuzații nefondate, Ye va intenta un proces împotriva doamnei Pisciotta, care l-a urmărit în mod activ din punct de vedere sexual pentru a obține un loc de muncă și alte beneficii materiale, apoi s-a angajat în șantaj atunci când avansurile ei au fost respinse.”

Citește și:
Brad Pitt are dreptul de a-i vizita pe copiii săi mai mici, dar „practic niciun contact' cu copiii adulți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people