Kanye West, acuzat că ar fi lovit un bărbat care ar fi agresat-o pe soția lui, Bianca Censori

Kanye West este acuzat că ar fi lovit un bărbat, după ce acesta ar fi agresat-o sexual pe soția rapperului, Bianca Censori.

Kanye West, acuzat că ar fi lovit un bărbat care ar fi agresat-o pe soția lui, Bianca Censori

Kanye „Ye” West ar fi implicat într-o anchetă a Departamentului de Poliție din Los Angeles pentru că ar fi lovit un bărbat, pe care rapperul în vârstă de 46 de ani l-a acuzat că ar fi agresat-o sexual pe soția sa, Bianca Censori. Incidentul ar fi avut loc marți, 16 aprilie, la hotelul Chateau Marmont de pe Sunset Boulevard din L.A., potrivit mai multor surse.

Kanye West ar fi lovit un bărbat, după ce acesta ar fi agresat-o pe Bianca Censori

Potrivit publicației TMZ, Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, și Kanye West „au plecat” imediat după ce rapperul l-ar fi lovit pe bărbatul în cauză. Persoana neidentificată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un reprezentant al rapperului a oferit o declarație pentru publicație, susținând că soția rapperului, Bianca Censori, ar fi fost „agresată sexual” de acesta.

„Și-a pus mâinile sub rochia ei, direct pe corpul ei, a apucat-o de talie, a întors-o și apoi i-a trimis sărutări”, a declarat purtătorul de cuvânt. „A fost bătută și agresată sexual. ‘Apucat’ este extrem de inadecvat ca descriere a ceea ce s-a întâmplat. Bianca a fost agresată fizic”.

Potrivit reprezentantului, presupusul „agresor al lui Censori nu s-a lovit pur și simplu de ea”. Mai devreme în acea zi, West și Censori au fost văzuți împreună la Disneyland. În timpul ieșirii de după-amiază, designerul nu purta pantofi – doar bandaje la picioare – și un body bej cu o rochie simplă drapată peste ea. La rândul său, West a purtat o ținută complet albă, cu ochelari de soare negri. De asemenea, ei s-au ținut de mână în timp ce se plimbau prin parc cu un ghid privat VIP în Galaxy’s Edge, potrivit mai multor videoclipuri de pe rețelele de socializare.

Cuplul atrage atenția prin fiecare apariție

Kanye West și Bianca Censori au ținut prima pagină a ziarelor încă de când s-au căsătorit, în decembrie 2022. Angajata Yeezy a purtat ținute controversate alături de soțul ei în majoritatea ieșirilor lor împreună. De la fuste mini subțiri la rochii complet transparente, look-urile ei au stârnit de fiecare dată reacții diverse.

Spre sfârșitul anului 2023, însă, au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire dintre Bianca Censori și Kanye West din cauza îngrijorărilor familiei acesteia. Cu toate acestea, cei doi nu au vorbit în mod public despre relația lor. Mai mult, ei au pus capăt speculațiilor referitoare la separare după ce au fost fotografiați împreună călătorind prin lume și mergând la mai multe întâlniri în L.A.

Înainte de a se căsători cu Bianca Censori, Kanye West a avut o scurtă legătură romantică cu actrița Julia Fox. De asemenea, el a fost căsătorit cu Kim Kardashian din 2014 până în 2022. Foștii soți au împreună patru copii, pe North, Saint, Chicago și Psalm West.

Citește și:
Ce planuri de afaceri are Lidia Buble: „Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people