Justin Timberlake și Jessica Biel, vacanță romantică în Italia. Cum au fost surprinși în cel mai popular loc din Roma

Justin Timberlake și Jessica Biel au avut parte de o vacanță romantică la Roma.

Justin Timberlake și Jessica Biel, vacanță romantică în Italia. Cum au fost surprinși în cel mai popular loc din Roma

Justin Timberlake și Jessica Biel au părut foarte îndrăgostiți în timp ce s-au plimbat prin Roma, de mână, în acest weekend. Cântărețul și actorul în vârstă de 42 de ani, care s-a bucurat sâmbătă de o cină cu fructe de mare alături de soția sa, în vârstă de 41 de ani, s-a oprit la celebra Fontana di Trevi, unde și-au pus celebra dorință.

Justin Timberlake și Jessica Biel

Timberlake era îmbrăcat în pantaloni gri și adidași albi, adăugând un tricou închis la culoare sub un cardigan negru. Senzația muzicii pop a purtat și o șapcă de baseball, completând-o pe soția sa, care a purtat o ținută neagră. La rândul ei, fosta vedetă din 7th Heaven a fost elegantă într-o rochie lungă, cu plasă, peste care a adăugat o geacă biker din piele.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Jessica Biel și soțul ei păreau bine dispuși, în timp ce zâmbeau și discutau cu un mic grup de oameni. Cei doi au început să se întâlnească în 2007 și s-au logodit patru ani mai târziu, în decembrie 2011. Biel și Timberlake s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii romantice care a avut loc în Italia, în luna octombrie a anului următor. De asemenea, artiștii sunt părinții a doi fii: Silas, în vârstă de 8 ani, și Phineas, în vârstă de 2 ani.

În noiembrie 2022, Jessica a apărut în emisiunea Today și a vorbit deschis despre căsnicia ei.

„Trebuie să continui să muncești din greu pentru a o menține’, a recunoscut ea în timpul spotului de televiziune”. Când a fost întrebată cum s-a schimbat căsnicia de-a lungul anilor, Jessica a dezvăluit: „Mă simt atât de, nu știu, o combinație de incredibil de sigură și cred că o înțelegere profundă a unei alte persoane. Dar apoi, de asemenea, cred că este siguranța de a ne aventura din nou și de a fi din nou curioși în legătură cu lumea ca și cuplu și ca indivizi”.

Biel a discutat, de asemenea, despre puterea de a-și face timp pentru relația lor, în timp ce echilibrează programele încărcate și își cresc băieții.

„Justin spune mereu: ‘Nu ne putem opri din a merge la întâlniri. Trebuie să continuăm să mergem la întâlniri’. Și are dreptate, trebuie să ieșiți la întâlniri. Trebuie să îți iei acel timp pentru tine”, a explicat ea.

Artistul a lansat o nouă piesa cu trupa NSYNC

Cu câteva zile în urmă, trupa lui Timberlake, NSYNC, a lansat un nou single intitulat „Better Place”, marcând prima piesă nouă a trupei de băieți în peste două decenii. Grupul format din Timberlake, JC Chasez, 47 de ani, Joey Fatone, 46 de ani, Lance Bass, 44 de ani, și Chris Kirkpatrick, 51 de ani, a prezentat melodia luna trecută, când s-au reunit la gala MTV Video Music Awards 2023. „Better Place” face parte din coloana sonoră a viitorului film de animație „Trolls sequel Trolls Band Together”, care va fi lansat în cinematografe pe 17 noiembrie.

Muzicienii s-au reunit anterior în urmă cu zece ani pentru un spectacol la VMA 2013, precum și în 2018 pentru ceremonia de inaugurare a Hollywood Walk Of Fame.

Citește și:
Alina Ceușan, declarații inedite despre relația cu soțul ei, Raul Tișa, și începutul poveștii lor de dragoste: „Ceea ce m-a impresionat…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people