Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.
Nunta Anului de la Domeniul Știrbey a prilejuit o premieră pentru trei dintre cei patru jurați Chefi la cuțite. Elena și Ianis Hagi și-au unit destinele duminica trecută, petrecerea de nuntă desfășurându-se în cadrul de poveste de pe Domeniul Știrbey, acolo unde Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu au lăsat deoparte rivalitatea de pe platoul de filmare, marcând o colaborare de excepție. Meniul grandios pentru evenimentul cu peste 700 de invitați a fost minuţios pregătit de către Marian Cernat, Executive Chef la Domeniul Ştirbey Vodă şi Cooking Team Coordinator la Chefi la cuţite, împreună cu Chef Sautner, Chef Orlando și Chef Popescu.
„A fost o nuntă la superlativ, extraordinar de bine organizată. Noi am lucrat la meniu, împreună cu Marian Cernat. În plus, eu m-am ocupat de desertul de înghețată. Am colaborat extraordinar cu Marian Cernat, cu Ștefan și Orlando, având alături o echipă foarte mare. Este pentru prima dată când am lucrat împreună la un eveniment de o asemenea anvergură – și a fost unul reușit din toate punctele de vedere”, a declarat Chef Sautner.
„Prezența noastră la nunta lui Ianis Hagi a fost o oportunitate cu totul specială de a lucra împreună și totodată a însemnat o mare bucurie de a participa la un eveniment de acest calibru. Pe lângă împlicarea alături de Marian Cernat și ceilalți doi jurați în pregătirea meniului, eu m-am ocupat de secția de jamon și hamburger. Iar această colaborare cu totul specială marca Chefi la cuțite mi-a adus o mare satisfacție”, a declarat Chef Orlando.
„Eu am venit la eveniment cu echipa mea de bucătari, alături de care am început pregătirile încă de vineri. Am fost alături de ei în permanență, asigurându-mă că totul iese la nivelul cerințelor unui asemenea eveniment. Am pregătit meniul de nuntă de la aperitiv până la friptură, marcând totodată o premieră profesională: am colaborat prima dată cu alți doi jurați Chefi la cuțite în afara platoului de filmare, pentru un proiect culinar atât de elaborat. Iar rezultatul a fost un veritabil succes”, a spus Chef Ștefan Popescu.
Chefii se pregătesc de filmările sezonului 14 Chefi la cuțite, care vor continua în curând cu o nouă serie de confruntări spectaculoase în ringul culinar.
Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios duminică, pe data de 14 iulie. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, iar ulterior cei doi, alături de cei peste 700 de invitați, au petrecut la Domeniul Știrbey.
Nicu Bocancea, care este master florist internațional, a vorbit despre decorul fabulos pe care Ianis Hagi și Elena Tănase l-au avut la nunta lor. Acesta s-a ocupat ca toate detaliile să fie perfecte pentru marele eveniment.
„A fost o poveste, a fost foarte frumos. Au fost mii de lumânări și un cadru perfect, plin de emoție, atât pentru miri cât și pentru invitați. Au reușit să aducă natura din exterior în interior. La fiecare eveniment în parte încercăm să organizăm cât mai bine povestea. (…) Aici fiind vorba despre un cort transparent, despre Domeniul Știrbey, care are o pădure cu niște copaci seculari, de 50 m înălțime, mi-a fost foarte ușor să încadrăm tot ceea ce este în exterior, în interior. Cortul fiind transparent, stăteai în interior, dar era ca și cum ești în exterior. Am luat foarte multă vegetație, flori albe, hortensii, trandafiri de grădină… (…) Au fost flori și din Ecuador, Olanda în mare parte, și am ținut foarte mult să avem și flori autohtone”, a spus Nicu Bocancea la Știrile Antena Stars, conform spynews.ro.
Foto: GSP/Raed Krishan, Instagram, PR