Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Actrița a dezvăluit o imagine rară cu soțul său

Julia Roberts și Danny Moder formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Actrița a dezvăluit o imagine rară cu soțul său

Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Pentru a marca marele eveniment, actrița în vârstă de 55 de ani a postat pe contul său de Instagram o imagine adorabilă în care se săruta pasional cu soțul său.

În descrierea imaginii, Roberts a scris doar numărul „21”, făcând referire la faptul că mariajul lor durează de 21 de ani. În plus, aceasta a adăugat și hashtag-urile #truelove, #fromhereonout și #heckyeah.

Julia și Daniel s-au căsătorit în 2002, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei The Mexican, în anul 2000, unde Daniel era cameraman. Cei doi au împreună trei copii, Henry Daniel (în vârstă de 16 ani) și gemenii Hazel Patricia și Phinnaeus „Finn” Walter (18 ani).

Deși amândoi sunt extrem de privați când vine vorba de viața lor de cuplu, actrița a oferit anul trecut câteva detalii despre mariajului lor. Invitată în cadrul podcast-ului lui Jess Cagle, Julia a dezvăluit că plănuiește să sărbătorească cei 20 de ani de mariaj sărutându-și soțul și mai mult decât o face de obicei. De fapt, actrița a recunoscut că acesta este și secretul relației lor longevive: „o baie cu două chiuvete și multe săruturi”.

Spre încântarea publicului, Julia și Daniel postează ocazional fotografii împreună pe Instagram. Anul trecut, de exemplu, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de căsnicie , actrița a publicat o fotografie cu soțul său, în care, din nou, se sărutau pasional.

Daniel Moder, ceva mai generos cu prezența în social media, a postat anul trecut o altă poză adorabilă cu ei doi, în care Julia, îmbrăcată într-un hanorac gri, cu gluga trasă, își sprijină capul pe umărul lui.

„Astăzi începe al 20-lea an al căsniciei noastre”, a scris Moder. „Această poză a fost făcută pe un drum prăfuit, înainte de marea idee… mă țin de fata asta frumoasă cu fiecare zi care trece. Zi memorabilă după zi memorabilă.”

Roberts și-a făcut cont pe Instagram în 2018, la îndemnul copiilor ei, în parte pentru a înțelege mai bine lumea adolescenților. Și în anii trecuți, tot cu ocazia aniversării căsniciei, actrița, altfel extrem de rezervată în ce privește împărtășirea momentelor de familie, a postat selfie-uri cu soțul ei.

Citește și:
Meghan Trainor și Daryl Sabara au devenit părinți pentru a doua oară. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people