Julia Roberts, mesaj emoționant pentru soțul ei, Danny Moder, de ziua lui de naștere: „Ne luminează lumea”

Julia Roberts a postat o fotografie emoționantă, alături de un mesaj special pentru soțul ei, Danny Moder, cu ocazia zilei sale de naștere.

Julia Roberts, mesaj emoționant pentru soțul ei, Danny Moder, de ziua lui de naștere: "Ne luminează lumea"

Julia Roberts i-a făcut o urare specială soțului ei, Danny Moder, de ziua lui de naștere. Actrița în vârstă de 56 de ani a postat o fotografie în care apar îmbrățișați, în timp ce au sărbătorit cea de-a 55-a aniversare a acestuia.

Julia Roberts, imagine emoționantă alături de soțul ei

Fotografia prețioasă a surprins-o pe Julia Roberts ghemuită lângă soțul ei, în timp ce se priveau cu dragoste unul pe celălalt. Actrița, care a fost recent la Săptămâna Modei de la Paris, părea să fi realizat fotografia, deoarece părea că și-a întins brațele pentru a surprinde instantaneul.

„La mulți ani acestui bărbat uimitor care ne luminează lumea”, a spus ea în descriere. Actrița a adăugat mai multe emoji strălucitoare, fulgere și un hashtag care face referire la data nașterii lui, „131”.

Roberts este căsătorită cu Moder din 2002, iar anul trecut și-a lăudat jumătatea ca fiind „căpitanul corabiei noastre” în timpul unei apariții la The Today Show.

„Ei bine, totul începe cu Danny Moder, știi?”, a exclamat ea în fața lui Hoda Kotb. „El este cu adevărat ancora noastră și persoana de bază. Și în cel mai frumos mod, căpitanul navei noastre, știi, cu adevărat”.

Julia Roberts, care împarte trei copii cu Danny, a glumit apoi că nu-i acordă neapărat partenerului ei tot creditul pentru viața lor de familie uimitoare: „Și nu este, ca și cum i-am da totul lui”, a adăugat ea. „Doar că, pentru mine, înțelegerea privind profunzimea vieții a început cu el”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Julia Roberts și Danny Moder s-au cunoscut pe platourile de filmare de la The Mexican în 2000, unde ea juca alături de Brad Pitt, iar el lucra drept cameraman. La acea vreme, actrița se întâlnea cu Benjamin Bratt, în timp ce Danny era căsătorit cu make-up artista Vera Steimberg.

„Puteam să văd cât de minunat era, dar amândoi eram în relații la acea vreme, așa că eram doar prieteni”, a dezvăluit Julia în 2003, în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey.

Cei doi s-au despărțit în cele din urmă de partenerii lor respectivi, înainte ca relația lor să înflorească: „Și-a rezolvat toată treaba, separat și în afară de mine”, a explicat ea pentru Oprah. „Iar eu mi-am rezolvat viața mea, separat de el. Cred că ăsta este singurul motiv pentru care am reușit în cele din urmă să ne îndrăgostim unul de celălalt și să fim împreună”.

Cei doi s-au căsătorit în 2002, în cadrul unei ceremonii secrete la ferma lui Roberts de lângă Taos, New Mexico. Cuplul a continuat să întâmpine gemenii Hazel și Phinnaeus, acum în vârstă de 19 ani, în 2004, urmați de fiul Henry, acum în vârstă de 16 ani. În timpul interviului cu Hoda, Julia a dezvăluit cum crește doi copii aflați la facultate și unul care va pleca în curând la studii.

Îi educ în afara casei în același mod în care i-am educat în casă, a spus ea. „Dormi suficient? Și parcă ai fi bolnavă. Și bei ceai? Și trimite-mi un mesaj când ajungi acasă’. Zilele trecute am fost toți împreună pe FaceTime, toți. Și a fost, ca un fel de cadou pe care l-am avut, aceste patru minute în care ne-am privit cu toții unul pe celălalt. Eram cu toții atât de fericiți să fim împreună în acel mod”.

Când a fost întrebată în 2022 despre cum a sfidat șansele de la Hollywood cu mariajul ei de zeci de ani, Julia a declarat pentru E! News: „Întotdeauna spun același lucru și mă țin de el. Este să ne sărutăm. Multe sărutări”.

Citește și:
De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: „Niciodată nu am căutat perfecțiunea…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people