Julia Roberts, fotografie rară cu gemenii ei cu ocazia aniversării lor: „Nu am cuvinte”

Julia Roberts a împărtășit imagini rare cu gemenii ei, care au împlinit 19 ani.

Julia Roberts, fotografie rară cu gemenii ei cu ocazia aniversării lor: "Nu am cuvinte"

Actrița în vârstă de 56 de ani a împărtășit o fotografie în alb-negru cu gemenii Hazel Patricia și Phinnaeus Walter stând în brațele ei când erau bebeluși, cu ocazia zilei lor de naștere, aceștia împlinind 19 ani.

Julia Roberts, mesaj emoționant pentru gemenii ei

Actrița s-a bucurat din plin de aniversarea celor doi copii ai săi, Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, care au împlinit vârsta de 19 ani. Julia Roberts a făcut o postare specială pentru cei doi sărbătoriți, amintindu-și de perioada când erau niște bebeluși. Emoționată, aceasta a dezvăluit că nu are cuvinte pentru a descrie bucuria prin care trece.

„✨✨✨19✨✨✨ Nu am cuvinte pentru bucuria, distracția, zburdălnicia sălbatică a vieții împreună 💕”, a scris Julia Roberts pe Instagram.

Julia Roberts îl are și pe Henry Daniel, în vârstă de 16 ani, alături de soțul ei, Daniel Moder. Vorbind cu Hoda Kotb într-un interviu acordat anul trecut în cadrul emisiunii Today alături de George Clooney, starul din Notting Hill a recunoscut îngrijorarea pe care părinții o au adesea în legătură cu pașii greșiți pe care îi fac cu copiii lor.

„Uneori sunt cuprinsă de teama de a da greș”, a recunoscut actrița. „Și uneori le-am spus copiilor mei: „Deci, astăzi, eu ca mamă? Putem să ștergem asta de pe tablă pentru că am dat-o în bară”.

Invitată anul trecut în cadrul emisiunii CBS Sunday Morning, Julia Roberts a vorbit despre faptul că își prețuiește viața de familie și că a adoptat o abordare diferită a carierei sale în ultimii ani.

„Viața pe care mi-am construit-o împreună cu soțul meu”, a spus Roberts. „Viața pe care am construit-o cu copiii noștri. Și astea sunt cele mai bune lucruri. Ideea este să mă întorc acasă la sfârșitul zilei triumfător la ei.”

Cum se înțelege actrița cu soțul ei

Julia Roberts și Daniel Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie în luna iulie. Pentru a marca marele eveniment, actrița a postat pe contul său de Instagram o imagine specială în care se săruta pasional cu soțul său. În descrierea imaginii, Roberts a scris doar numărul „21”, făcând referire la faptul că mariajul lor durează de 21 de ani. În plus, aceasta a adăugat și hashtag-urile #truelove, #fromhereonout și #heckyeah.

Julia Roberts și Daniel Moder s-au căsătorit în 2002, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei The Mexican, în anul 2000, unde Daniel era cameraman.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Deși amândoi sunt extrem de privați când vine vorba de viața lor de cuplu, actrița a oferit anul trecut câteva detalii despre mariajului lor. Invitată în cadrul podcast-ului lui Jess Cagle, Julia Roberts a dezvăluit că plănuiește să sărbătorească aniversarea lor sărutându-și soțul și mai mult decât o face de obicei. De fapt, actrița a recunoscut că acesta este și secretul relației lor longevive: „o baie cu două chiuvete și multe săruturi”.

Roberts și-a făcut cont pe Instagram în 2018, la îndemnul copiilor ei, în parte pentru a înțelege mai bine lumea adolescenților. Și în anii trecuți, tot cu ocazia aniversării căsniciei, actrița, altfel extrem de rezervată în ce privește împărtășirea momentelor de familie, a postat selfie-uri cu soțul ei.

Citește și:
În ce emisiune de la PRO TV ar urma să apară Mihai Bendeac

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people