Julia Fox, detalii bizare despre relația de scurtă durată cu Kanye West: „M-am simțit ca o mică marionetă a lui”

Julia Fox a oferit detalii tulburătoare despre relația cu Kanye West.

Julia Fox, detalii bizare despre relația de scurtă durată cu Kanye West: "M-am simțit ca o mică marionetă a lui"

Julia Fox a promis că va dezvălui totul despre scurta ei poveste de dragoste cu rapperul Kanye West în noua sa carte de memorii „Down The Drain”. Astfel, un fragment din viitorul volum dezvăluie acuzații tulburătoare despre prima dată când s-au întâlnit în decembrie 2021. 

După cum a relatat Page Six luni, Fox, în vârstă de 33 de ani, scrie despre cum Kanye, în vârstă de 46 de ani, a curtat-o prin mesaje text și „zeci de apeluri telefonice” înainte de a o invita să i se alăture la o petrecere de Revelion în Miami. Julia a susținut că inițial a refuzat oferta, dar s-a răzgândit când Kanye, cu care s-a întâlnit timp de o lună la începutul anului 2022, i-a promis că o va duce la eveniment cu un avion privat.

Julia Fox, detalii tulburătoare despre momentul în care l-a întâlnit pe Kanye West

La întâlnirea de la club, actrița a susținut că rapperul a îmbrățișat-o strâns, în timp ce ea i-a sărutat gâtul. Lucrurile au luat o întorsătură surprinzătoare când Kanye a condus-o afară, într-o parcare, și și-a desfăcut pantalonii pentru a urina.

„Artistul, Kanye, începe să urineze pe perete și eu sar repede în fața lui. După ce își închide din nou fermoarul pantalonilor, el își pune brațele în jurul meu și mă trage aproape, sărutându-mă cu pasiune”, și-a amintit Julia, adăugând că a strigat la trecători să nu facă fotografii.

Privind în urmă, Julia Fox a declarat luni pentru The Guardian că și-a dat seama că a fost „folosită ca un pion în acest mare plan măreț pentru a se răzbuna pe fosta soție a lui Kanye”, Kim Kardashian.

„Este umilitor”, a adăugat Julia. „Este o poziție cu adevărat sh**** în care să te afli”.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută ziarului The Los Angeles Times, Julia Fox a reluat acest sentiment, spunând că rapperul a „înarmat-o” împotriva lui Kim, în condițiile în care despărțirea celebrului cuplu a fost încurcată la acea vreme, Kanye începând să folosească rețelele de socializare pentru a o hărțui pe mama copiilor săi și a-i divulga mesajele private.

Deși a spus că „l-a înțeles cu adevărat la un nivel visceral” și a crezut că perechea lor „ar putea fi ceva real”, Julia a spus că, în cele din urmă, Kanye nu a tratat-o așa cum se aștepta: „M-am simțit ca o mică marionetă a lui”, a adăugat ea.

În timp ce a folosit cuvinte puternice pentru interviul din LA Times, Julia a spus că ‘a fost drăguță’ în descrierea perioadei petrecute cu Kanye în carte, chiar dacă nu a semnat un acord de confidențialitate. De asemenea, ea a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi trecută pe lista neagră a proiectelor din cauza asocierii sale cu controversatul artist, care a fost abandonat de mai multe branduri în urma comentariilor sale antisemite.

Citește și:
Cum au fost surprinși Gigi Hadid și Bradley Cooper la un restaurant din New York. Cei doi au plecat împreună

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people