Jude Law și Phillipa Coan, apariție romantică rară, după ce actorul a devenit tată pentru a șaptea oară

Jude Law și Phillipa Coan au fost surprinși împreună la un restaurant în Londra.

Jude Law și Phillipa Coan, apariție romantică rară, după ce actorul a devenit tată pentru a șaptea oară

Jude Law și soția sa, Phillipa Coan, au fost văzuți vineri, în timp ce se bucurau de o întâlnire romantică de seară, la elegantul Soho House din Londra. Este o apariție rară pentru cuplu, care recent au întâmpinat cel de-al șaptelea copil al actorului.

Jude Law și Phillipa Coan, surprinși împreună la o cină romantică

Actorul, în vârstă de 50 de ani, a avut o apariție elegantă într-un cardigan maro pe care l-a suprapus peste un pulover albastru și pantaloni chinos albi supradimensionați. În același timp, Phillipa, în vârstă de 38 de ani, a optat pentru un look elegant de culoare albastru marin, împreună cu un top alb țesut și pantofi de sport asortați.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Cuplul, care s-a căsătorit în 2019, a părut foarte bine dispus în timp ce ei se bucurau de timp de calitate după ce au întâmpinat în secret al doilea copil împreună și al șaptelea al actorului. De asemenea, el îi mai împarte pe fiul Rafferty, de 27 de ani, și pe fiicele Iris, de 22 de ani, și Ruby, de 21 de ani, cu fosta soție Sadie Frost, precum și pe fiica Sophia, în vârstă de 13 ani, cu modelul Samantha Burke. De asemenea, el este și tatăl Adei, de 8 ani, pe care o are cu cântăreața și compozitoarea Catherine Harding.

În timp ce Jude și Phillipa nu au dezvăluit că așteaptă al doilea copil împreună, s-a aflat că Jude așteaptă al șaselea copil al său în mai 2020, la puțin peste un an după ce s-a căsătorit cu psihologul comportamental Phillipa. Jude a dezvăluit vestea fericită că este tată pentru a șasea oară în decembrie 2020, în timpul unui interviu cu Jimmy Fallon la The Tonight Show.

Actorul este tată a șapte copii

Întrebat ce a făcut în timpul pandemiei de coronavirus, Jude a spus: „Am grădinărit. Și, pe deasupra, am făcut un copil. Așa că uite așa.” Actorul a spus că „este cu adevărat minunat” și a împărtășit că el și soția sa s-au simțit „binecuvântați că au putut să se așeze liniștiți ca o familie”. Înainte de nașterea celui de-al șaselea copil al său, Jude a spus că ar fi „absolut” deschis să aibă mai mulți urmași.

„Îmi place, așa că absolut, de ce nu? Sunt foarte norocos că am o relație cu cineva de care sunt îndrăgostit nebunește… Ideea de a avea mai mulți copii ar fi pur și simplu minunată. Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez mai mult decât m-am distrat vreodată în viața mea”, a spus actorul.

Cuplul, care a fost văzut pentru prima dată împreună la festivalul literar Hay, s-a căsătorit la Old Marylebone Town Hall din Londra înainte de a petrece în Mayfair în 2019. Viața lui amoroasă a fost de-a lungul timpului în lumina reflectoarelor, inclusiv relația cu Sienna Miller. Relația lor s-a destrămat atunci când actorul a început o aventură cu bona de weekend a copiilor săi în 2006.

Citește și:
Anunțul făcut de Adele. La ce a renunțat artista

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people