Josh Duhamel și Audra Mari au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Josh Duhamel a început să se întâlnească cu Audra Mari în 2019, imediat după divorțul de Fergie.

Josh Duhamel și Audra Mari au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Josh Duhamel și soția sa, Audra Mari, au devenit părinți. Vestea cea mare a fost dată chiar de celebrul cuplu, care a postat pe Instagram o fotografie cu picioarele bebelușului. Josh și Audra au dezvăluit că micuțul a venit pe lume pe 11 ianuarie 2024 și că se numește Shepherd Lawrence Duhamel.

Acesta este primul copil pentru Mari și al doilea pentru Duhamel, care îl împarte pe fiul Axl, în vârstă de 10 ani, cu fosta parteneră, Fergie. După logodna actorului cu Mari, cu care s-a căsătorit in 2022 , o sursă a declarat pentru PEOPLE că actorul „își dorește mai mulți copii și întotdeauna și-a dorit, așa că probabil vor avea copii mai devreme sau mai târziu”.

„Nu este timid în legătură cu asta, dar a simțit acest lucru încă de când Axl era foarte mic”, a adăugat sursa din interior despre Duhamel. „Îi place să fie tată”.

Acum doi ani, o altă sursă apropiată a declarat pentru publicația PEOPLE că fosta Miss World America ar vrea să aibă copii cu Josh și că „începea să-l cunoască” pe Axl. „Josh petrece mult timp cu fiul său”, a declarat sursa la acea vreme, adăugând că este „foarte protector cu Axl” și că „a durat ceva timp până când Audra l-a cunoscut'.

Josh a vorbit despre relație pe care Axl o are cu Audra, declarând că cei doi se înțeleg de minune.

„E foarte încântat de logodna noastră. Se înțeleg grozav. A fost bine”, a spus Duhamel pentru US Weekly înainte să se căsătorească cu Audra.

Duhamel a început să se întâlnească cu Mari în 2019, după divorțul de Fergie. Cântăreața, în vârstă de 48 de ani, a depus cererea de divorț la sfârșitul lunii mai 2019, la aproape doi ani după ce ea și actorul și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună în septembrie 2017.

„Sinceră să fiu, devenise puțin ciudat pentru noi să răspundem la toate întrebările legate de viața noastră amoroasă. Suntem prieteni extraordinari, ne iubim foarte mult, însă s-a ajuns în punctul în care lucrurile erau cam ciudate. Nu există un moment perfect, așa că am decis să facem acest pas. Am vrut să discutăm despre acest aspect în privat și am ajuns la un acord benefic pentru Axl”, declara Fergie pentru People în 2017.

Duhamel și Mari sunt împreună din 2019, după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. În ianuarie 2022, Josh a cerut-o de soție pe Audra într-un mod inedit. Actorul a scris marea întrebarea pe un bilețel pe care l-a strecurat într-o sticlă. Mari a găsit mesajul pe plajă și a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea lui Josh.

„A început!!! A găsit un mesaj într-o sticlă care a ajuns la țărm și a spus DA!!!”, a scris starul din Transformers pe contul său de Instagram.

„Inima mea este atât de fericită… Te iubesc @joshduhamel”, a mărturisit și Mari pe Instagram.

Josh Duhamel și Audra Mari s-au căsătorit în 2022. Ceremonia a avut loc în orașul natal al lui Mari, Fargo. După ce și-au unit destinele în cadrul bisericii Olivet Lutheran Church, cei doi au fost văzuți într-un Cadillac roșu decapotabil de epocă.

Citește și:
Sofia Vergara, declarații surprinzătoare despre divorțul de Joe Manganiello: „Am mers mai departe'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people