Jorge și soția lui, Ramona Prodea, au împlinit 10 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi: „Cel mai frumos cadoul este…”

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, au împlinit 10 ani de căsnicie.

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, au împlinit 10 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi: "Cel mai frumos cadoul este..."

Jorge s-a întors recent dintr-o vacanță minunată de 7 zile în Antalya, Turcia. A petrecut această perioadă alături de soția sa, Ramona Prodea, și fiul lor în vârstă de 6 ani, David, dar și de Karina, adolescenta de aproape 15 ani, din căsătoria anterioară a lui Jorge cu Alina Laufer. În timpul vacanței, mama lui Jorge i-a însoțit pe toți. Cei doi îndrăgostiți au împlinit 10 ani de căsnicie și au planuri mari.

Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit 10 ani de căsnicie

Pentru cântăreț, vacanța în Turcia a fost una cu totul specială, deoarece el și partenera lui de viață au sărbătorit împlinirea a 10 ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum au petrecut de aniversarea lor și ce planuri de viitor au. Deși au tot încercat să plece singuri într-o vacanță, planurile le-au fost date constant peste cap. Cu toate acestea, Jorge și Ramona Prodea și-au dat deja cadourile, iar cel mai special a fost reînnoirea verighetelor.

„Am sărbătorit 10 ani de la căsnicie! Intenționam să plecăm doar noi doi undeva de când m-am întors în februarie de la „Survivor”, dar tot nu se aliniază planetele. Ne-am luat deja cadouri unul altuia, însă nu aș vrea să dezvălui. Rămâne în familie. Însă cel mai frumos cadou este că ne-am reînnoit verighetele și suntem foarte fericiți! Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit. Am cerut-o iar… O cer în fiecare an ca să păstrez sentimentul de euforie de la an la an!”, a mărturisit pentru Click!k artistul, pentru care a devenit o tradiție ca an de an la aniversarea căsătoriei sale să o ceară iar de soție pe Ramona Prodea.

Datorită pasiunii sale pentru adrenalina și aventură, Jorge se implică mereu în experiențe inedite în timpul vacanțelor. De data aceasta, a reușit să-i convingă și pe mama sa, care are 67 de ani, să încerce parasailing, iar se pare că decizia a fost una bună, întrucât s-au distrat de minune.

„Am descoperit cel mai tare resort din Belek, e top! Am dat-o pe mama, la 67 de ani, cu parasailing! A fost prima oară când nu m-am îngrășat la all inclusive. În Turcia a fost vacanța de vară a copiilor, acolo unde mergem și cu mama. E tradiția noastră de 12 ani. De data asta, Ilinca, fata cea mare a noastră, a Ramonei, a ales să plece cu prietenii!”, a mai povestit Jorge.

Jorge, sau pe numele său real George Papagheorghe, are o familie numeroasă și toate motivele să se mândrească cu ea. Artistul o are pe Karina, fiica din căsătoria cu fosta soție, Alina Laufer, și pe David, băiatul pe care îl are alături de actuala parteneră, Ramona Prodea. Ramona are o fiică, pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară, pe care Jorge o consideră fiica lui.

Jorge este cunoscut pentru deschiderea sa față de public atunci când vine vorba despre proiectele sale și viața personală. Artistul a dezvăluit în repetate rânduri că el și soția sa au trecut prin provocări în relația lor de cuplu, însă au reușit întotdeauna să le depășească și au găsit o soluție care le-a salvat căsnicia. Mai exact, cei doi au decis să urmeze terapie de cuplu și să participe și la ședințe individuale cu un psiholog, care îi ajută să înțeleagă mai bine aspectele importante și să evolueze împreună.

Citește și:
Incidente la filmările America Express. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people