Jorge, noi mărturisiri despre Survivor România și accidentarea suferită în competiție: „Mă operez”

Jorge a părăsit competiția Survivor România de la PRO TV în urma unei accidentări.

Jorge, noi mărturisiri despre Survivor România și accidentarea suferită în competiție: "Mă operez"

În cadrul show-ului Survivor România, Jorge a fost în echipa Faimoșilor. Artistul a acceptat cu brațele deschise participarea în această competiție dificilă și plină de provocări. 

Jorge a fost nevoit să părăsească emisiunea Survivor România după ce a suferit o accidentare gravă la un picior. Artistul s-a ales cu o ruptură de menisc la piciorul stâng. Întors în România, cântărețul se va concentra asupra stării lui de sănătate, urmând să se opereze și să aibă nevoie de o perioadă de recuperare. În cadrul unui interviu pentru Click!, Jorge a oferit mai multe detalii despre experiența trăită în Republica Dominicană și despre greutățile pe care le-a întâmpinat acolo. 

„Cel mai greu a fost să nu vorbesc cu copiii şi cu soţia. Asta a fost cel mai greu. Îmi imaginam şi aveam un exerciţiu în fiecare zi, unde închideam ochii şi mă duceam într-un loc în care erau copiii mei şi soţia mea. Îi luam în braţe, zâmbeam şi deschideam ochii. Mă simţeam mult mai liniştit după exerciţiul acesta. Într-un fel sau altul, eram pregătit pentru asta, pentru că am făcut şi pregătire mentală înainte de a pleca la Survivor. Însă la ce nu m-am aşteptat a fost pregătirea de a nu fi independent şi de a nu părăsi incinta. Să nu pot face eu ce vreau când vreau… asta a fost pentru mine pe locul 2 ca greutate. Stăteam acolo pe plajă şi mă uitam la vapoarele care treceau.”

Jorge a mai vorbit și despre planurile pe care le are pentru următoarea perioadă. Artistul va trece printr-o operație și va avea nevoie de recuperare. 

„În următoarea perioadă o să mă vedeţi doar pe Instagram, la Măruţă şi la Vorbeşte lumea. Am trei săptămâni până la operaţie, undeva la final de februarie, început de martie. Urmează să aflu data la care mă programează doctorul pentru operaţie. Nu este chiar aşa… de pe o zi pe alta. Este foarte aglomerat domnul doctor. Însă, în aproximativ trei săptămâni… cam asta o să fac. O să merg într-o vacanţă cu copiii şi apoi mă întorc să mă operez. Urmează alte cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea. Cam asta o să fie!”, a declarat Jorge pentru Click!. 

Citește și:
Ce a spus Delia despre participarea ei la America Express: „Vreau să merg'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people