Jorge, în vacanță împreună cu familia lui cu puțin timp înainte de operație. Ce destinație a ales artistul

Jorge a plecat într-o vacanță împreună cu familia lui.

Jorge, în vacanță împreună cu familia lui cu puțin timp înainte de operație. Ce destinație a ales artistul

Jorge se relaxează într-o vacanță departe de România. Artistul a plecat împreună cu familia lui în Dubai și a împărtășit cu fanii câteva cadre cu activitățile lor din această escapadă. 

Jorge se află în Dubai alături de soția lui, Ramona Prodea, Karina, fiica din căsătoria cu fosta soție, și de David, băiatul pe care îl are alături de actuala parteneră. Artistul are parte de experiențe inedite în vacanță, despre care a ales să povestească pe contul lui de Instagram. 

„Tina ne-a mângâiat sufletele. Am simțit o eliberare de orice energie negativă. Am ieșit din apă fascinați și eu și @davidpapagheorghe
Terapie curată. Am încercat să o pupăm dar a zis că nu se pupă de la prima întâlnire, ceea ce recomandăm și noi fetelor. 😀🤗
Să aveți un miercuri fabulos! ❤️
AMR 6 zile până la operație”, a transmis Jorge pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de JORGE (@jorgeofficial.ro)

Deși acum este în vacanță, Jorge nu a uitat de faptul că în curând va trece printr-o operație. Artistul a participat în show-ul Survivor România, făcând din echipa Faimoșilor, și a fost nevoit să părăsească emisiunea după ce a suferit o accidentare gravă la un picior. Artistul s-a ales cu o ruptură de menisc la piciorul stâng. Cântărețul urmează să se opereze și să aibă nevoie de o perioadă de recuperare. 

„Suntem în vacanță! Soția mea cât eram la Survivor a rezervat o vacanță pentru David și Karina, ca să nu îmi ducă dorul prea mult și pentru că nu se aștepta nimeni să ies atât de repede din competiție! Ajungând acasă am zis „Hai să merg și eu!”, chiar așa, șchiopătând, șiontâc, șiontâc, totuși să profit de ocazia asta pentru că urmează o perioadă lungă de repaos, 5 săptămâni nu o să am voie să calc în piciorul stâng și apoi încă o lună și jumătate de recuperare. Deci vreo 3 luni de acum încolo o să fiu concentrat să îmi refac piciorul stâng”, a declarat Jorge pentru Click!.

Jorge a recunoscut că are emoții cu privire la operație, mai ales că nu a mai trecut niciodată printr-o astfel de intervenție. 

„Am emoții pentru că niciodată nu mi-am rupt nimic până acum. Am ajuns la 40 de ani, nu mi-am rupt niciun deget și e prima oară când mă operez. Nu este ceva atât de grav ca și operație. Am înțeles că e printre cele mai ușoare la picior, însă e neplăcut. Îți dai seama, să nu calci 5 săptămâni în piciorul stâng nu e ceva ce mi-am dorit vreodată sau să își dorească cineva. Dar sunt dispus să fac treaba asta pentru că nu vreau să rămân așa, mai târziu să am probleme mult mai serioase”, a completat Jorge pentru sursa citată. 

Citește și:
Anghel Damian, dezvăluiri despre relația cu fosta lui parteneră, Lia Bugnar: „Omul matur eram mai degrabă eu decât ea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people