Jorge, gest romantic pentru soția sa. Artistul o cere în căsătorie în fiecare an: „Cu alt inel”

Jorge a dezvăluit cum își surprinde soția în fiecare an cu un gest foarte romantic.

Jorge, gest romantic pentru soția sa. Artistul o cere în căsătorie în fiecare an: "Cu alt inel"

În ceea ce privește viața personală, Jorge este un familist convins și un romantic incurabil, motiv pentru care își cere soția în căsătorie în fiecare an.

Artistul a lipsit de acasă o perioadă, cât timp a concurat în emisiunea Survivor All Stars. Din nefericire, acesta a suferit o accidentare, urmată apoi de o operație la genunchi. Cu toate că nu a stat și mai mult în competiție, actorul s-a bucurat să se întoarcă acasă și să își revadă familia.

„Mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor, energia familiei, ‘te iubesc’ spus fără motiv și multe altele pe sufletul meu. De mâncare nu mi-a păsat deloc. Mănânc chiar mai puțin decât înainte. Profit de faptul că am slăbit în competiție și vreau să păstrez”, a spus Jorge pentru viva.ro.

Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an

Jorge și soția lui împlinesc 11 ani de căsnicie, iar artistul nu se poate declara mai fericit de atât. Ba mai mult, acesta a precizat și că relația lor funcționează foarte bine și a dezvăluit secretul lor.

„Studiile arată că partenerii veniți din căsătorii anterioare au șanse mai mari de a rezista mai mult timp, și chiar pentru totdeauna. Cred că îndepărtarea egoului, sinceritatea, atracția nebună și energia pozitivă ne-au ajutat să fim împreună atât timp. Cu siguranță, și venirea lui David a contribuit. Nimic nu e întâmplător și chiar ne gândeam zilele trecute cât de norocoși suntem să fim împreună.”

Când vine vorba despre partenera lui de viață, Jorge nu încetează să o mai surprindă. Actorul este o fire romantică, motiv pentru care o cere pe Ramona în căsătorie în fiecare an. Întrebat ce anume îl atrage cel mai mult la soția sa, cântărețul a adus numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Ultima surpriză a fost să o cer iar… cu alt inel… Fac asta în fiecare an. Am fost în Barcelona și am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta. Deși fac asta în fiecare an.”

„E o femeie inteligentă mental și emoțional, puternică, relaxată și suntem pe aceeași energie. Gândește matur, îi plac provocările, e sexy, o mamă genială. Chiar sunt norocos.”

Artistul a fost operat la genunchi

Jorge a fost recent unul dintre concurenții emisiunii Survivor All Stars, dar a fost eliminat mai devreme decât se aștepta, după ce a suferit o accidentare la genunchi. Acesta a mai participat anterior la show și s-a confruntat cu aceeași problemă. Drept urmare, artistul a avut nevoie de asistența medicilor și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

„Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație. 😃😅a doua la același menisc… Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări…. am strâns mult din dinți la premiera muzicalului Mamma Mia, am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea și meniscul n-a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă. Sănătate multă tuturor. P.S. Cârjele din poză le-am adus degeaba. Mi-a zis doctorul că îl fac de râs dacă mă vede cineva cu ele”, a transmis Jorge pe contul său de Instagram.

Citește și:
Ce planuri de afaceri are Lidia Buble: „Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people