Jorge, dezvăluiri surprinzătoare despre soția sa, după 11 ani de căsnicie: „S-au întâmplat foarte multe lucruri”

Jorge și soția sa, Ramona, au dezvăluit detalii inedite de la nunta lor, care a avut loc în urmă cu 11 ani.

Jorge și Ramona Prodea au împlinit în luna august 11 ani de căsnicie, reușind să rămână o familie unită și să depășească momentele dificile din relația lor. Cei doi au împreună un băiețel, iar fiecare are o fiică din căsătoriile anterioare. Ramona, partenera artistului, este adesea lăudată pentru frumusețea sa, diferența de vârstă de 10 ani dintre ei fiind aproape imperceptibilă.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru CANCAN.RO, Ramona a povestit incidentul surprinzător de la nunta lor, acum 11 ani, când a leșinat în biserică, lăsându-i pe toți – de la soț până la familie și prieteni – într-o stare de șoc.

Recent, Jorge și Ramona au fost printre cei 340 de invitați la nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu, eveniment ce a avut loc sâmbătă seară în Snagov. Relația lor cu noul cuplu se întinde pe o perioadă de peste un deceniu, începută în timpul filmărilor pentru o emisiune.

„Suntem alături și de Lora și de Ghenu. Ne cunoaștem de foarte mulți ani, încă de la „Te cunosc de undeva' de prin 2013, cam așa. Avem o prietenie longevivă și ne face plăcere să fim aici, alături de ei în momentul acesta mult așteptat. Toată lumea aștepta: când se mărită Lora?(…)  Da, avem 11 ani de când ne-am căsătorit. Sfaturi? Nu suntem noi în măsură să dăm sfaturi nimănui. Ce le urez în schimb este să iubească fiecare părticică din celălalt și să meargă mereu înainte, să nu se oprească niciodată, ăsta este îndemnul meu pentru toți proaspăt căsătoriții, nu doar pentru Lora și Ghenu.”, a spus Jorge despre fericitul cuplu.

Jorge și Ramona, detalii de la nunta lor

De asemenea, Ramona a povestit despre incidentul neașteptat de la nunta lor, când a leșinat în timpul ceremoniei de la biserică.

„Acum 11 ani. La nunta noastră a fost diferit, deosebit, pentru că noi am făcut-o într-un resort, afară, în Turcia, cu familia și cu prietenii foarte apropiați. Și ca și element deosebit este că eu am leșinat în biserică. Nu știu exact de ce, pur și simplu am leșinat exact la punctul culminant. A fost o chestie așa, care a rămas.”, a povestit Ramona.

Are multe trucuri soția mea, mă surprinde mereu și cu un leșin, iată! A fost parcă acum o viață, dar parcă alaltăieri, eu așa am simțit ultimii 11 ani. S-au întâmplat foarte multe lucruri, s-au întâmplat și bune și rele, important este că suntem astăzi aici, rezultatul alegerilor și deciziilor noastre. Până la urmă asta e important: să fii fericit cu alegerile pe care le-ai făcut și să te bucuri de prezent.”, a adăugat Jorge.

Jorge a dezvăluit într-un interviu recent motivul pentru care a renunțat la tradiția de a-i cumpăra soției sale un inel cu ocazia aniversării căsătoriei lor.

„Anul acesta nu a mai primit inel, pentru că am investit destul de mult. Avem alte investiții acum de făcut. Diamantele sunt în derulare și am devenit parteneri într-o colecție, acum suntem în business-ul cu diamantele. Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an, acum s-a transformat în apartamente. Am ridicat ștacheta. Am zis că am făcut treabă bună. Muncim. Asta e tot ce contează că suntem sănătoși, copiii sunt bine,” a povestit artistul pentru Ciao.ro.

Citește și:
Anunțul făcut de Cleopatra Stratan după 4 ani de relație cu Edward Sanda: „Chiar azi…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people