Jorge, declarații picante despre căsnicia cu Ramona Prodea: „După 12 noaptea, după ce adorm copiii…”

Jorge se mândrește cu familia lui frumoasă și unită și împărtășește adesea cu fanii imagini și amintiri despre momentele frumoase.

Jorge, declarații picante despre căsnicia cu Ramona Prodea: "După 12 noaptea, după ce adorm copiii..."

Jorge, sau pe numele său real George Papagheorghe, are o familie numeroasă și toate motivele să se mândrească cu ea. Artistul o are pe Karina, fiica din căsătoria cu fosta soție, Alina Laufer, și pe David, băiatul pe care îl are alături de actuala parteneră, Ramona Prodea. Ramona are o fiică, pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară, pe care Jorge o consideră fiica lui. Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit recent 10 ani de căsnicie.

Jorge dezvăluie foarte des pe rețelele de socializare din momentele pe care le petrece cu familia, dar și imagini alături de copiii lui, spre încântarea fanilor săi.

Într-un interviu acordat recent, Jorge a făcut dezvăluiri despre viața lui de familie și despre gesturile romantice pe care le face pentru soția lui.

„Am văzut că ei îi plac gesturile mărunte și dese, adică îi plac serviciile, limbajul iubirii ei este despre servicii: să mă duc să fac nu știu ce, să o ajut să meargă nu știu unde, să o las undeva, să se întoarcă cu mine. La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase. Dar, așa, suprize uau, ce își imaginează lumea, o vacanță nu știu unde, nu am fost niciodată genul acesta. Poate un film undeva noi doi. Uite, am luat-o pe soția mea anul acesta și am plecat amândoi 3 zile, fără copii, așa, fără să o anunț. Am fost undeva în țară, dar am vrut să stăm doar noi doi. Ne place foarte mult la munte, vrem să mai mergem la munte, dar nu avem când. Weekendurile sunt ocupate, eu am evenimente, ea în timpul săptămânii nu poate și atunci rămânem noi la final”, a declarat Jorge pentru Impact.ro.

Artistul se declară norocos că are o soție care îi înțelege programul aglomerat, mai ales că amândoi au job-uri care le solicită mult timp și pasiune.

„Ei, ca și glumă dacă mă lasă să plec de acasă, că eu am programul meu, ea are programul ei, suntem totuși recunoscători că suntem flexibili din punctul acesta de vedere și avem joburi, ne plac și muncim cu pasiune și avem și timp liber pentru copii în primul rând, că noi mai găsim o seară romantică după 12 noaptea, după ce adorm copiii, dar suntem din ce în ce mai atenți la cum să le oferim copiilor opțiunile de care au nevoie ca să evolueze”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Soția lui Jorge are o carieră de succes, ea fiind manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o companie care produce microprocesoare pentru computere, a doua cea mai mare în acest domeniu din lume. Conform Fanatik, Ramona Prodea are în subordine 11 țări, printre care se află: Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria.

Cum au sărbătorit cei doi 10 ani de căsătorie

Pentru cântăreț, vacanța recentă în Turcia a fost una cu totul specială, deoarece el și partenera lui de viață au sărbătorit împlinirea a 10 ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum au petrecut de aniversarea lor și ce planuri de viitor au. Deși au tot încercat să plece singuri într-o vacanță, planurile le-au fost date constant peste cap. Cu toate acestea, Jorge și Ramona Prodea și-au dat deja cadourile, iar cel mai special a fost reînnoirea verighetelor.

„Am sărbătorit 10 ani de la căsnicie! Intenționam să plecăm doar noi doi undeva de când m-am întors în februarie de la „Survivor”, dar tot nu se aliniază planetele. Ne-am luat deja cadouri unul altuia, însă nu aș vrea să dezvălui. Rămâne în familie. Însă cel mai frumos cadou este că ne-am reînnoit verighetele și suntem foarte fericiți! Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit. Am cerut-o iar… O cer în fiecare an ca să păstrez sentimentul de euforie de la an la an!”, a mărturisit pentru Click! artistul, pentru care a devenit o tradiție ca an de an la aniversarea căsătoriei sale să o ceară iar de soție pe Ramona Prodea.

Datorită pasiunii sale pentru adrenalina și aventură, Jorge se implică mereu în experiențe inedite în timpul vacanțelor. De data aceasta, a reușit să-i convingă și pe mama sa, care are 67 de ani, să încerce parasailing, iar se pare că decizia a fost una bună, întrucât s-au distrat de minune.

„Am descoperit cel mai tare resort din Belek, e top! Am dat-o pe mama, la 67 de ani, cu parasailing! A fost prima oară când nu m-am îngrășat la all inclusive. În Turcia a fost vacanța de vară a copiilor, acolo unde mergem și cu mama. E tradiția noastră de 12 ani. De data asta, Ilinca, fata cea mare a noastră, a Ramonei, a ales să plece cu prietenii!”, a mai povestit Jorge.

Citește și:
Cătălin Bordea, mărturisiri după ce a dezvăluit că divorțează. Ce decizie a luat: „Mi-am pierdut soția, dar…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people