Jorge, decizie inedită după 11 ani de căsătorie. De ce a renunțat la tradiția aniversară de a-i cumpăra soției bijuterii: „Anul acesta nu a mai primit inel…”

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, au sărbătorit recent 11 ani de căsnicie.

George Papagheorghe, cunoscut de către publicul larg sub numele de scenă Jorge, și soția lui, Ramona Prodea, s-au căsătorit în 2013. Artistul are o fiică, pe nume Karina, din căsătoria cu fosta lui soție, Alina Laufer, și un băiat, pe David, alături de Ramona Prodea. Actuala lui parteneră mai are o fată, pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară, pe care Jorge o consideră precum copilul lui.

Cei doi se iubesc foarte mult și au sărbătorit de curând 11 ani de mariaj. Deși există o diferență de 10 ani între ei, soția lui Jorge se menține într-o formă de invidiat și atrage toate privirile oriunde merge.

Jorge, dezvăluiri despre relația cu soția lui

Jorge a dezvăluit într-un interviu recent motivul pentru care a renunțat la tradiția de a-i cumpăra soției sale un inel cu ocazia aniversării căsătoriei lor.

„Anul acesta nu a mai primit inel, pentru că am investit destul de mult. Avem alte investiții acum de făcut. Diamantele sunt în derulare și am devenit parteneri într-o colecție, acum suntem în business-ul cu diamantele. Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an, acum s-a transformat în apartamente. Am ridicat ștacheta. Am zis că am făcut treabă bună. Muncim. Asta e tot ce contează că suntem sănătoși, copiii sunt bine,” a povestit artistul pentru Ciao.ro.

Jorge s-a concentrat foarte mult pe afacerile sale imobiliare, el deținând mai multe apartamente pe litoralul românesc, pe care le-a închiriat pe toată durata verii.

„Viața de antreprenor curge bine, crește, suntem foarte recunoscători pentru investițiile pe care le-am făcut. Deocamdată am avut iulie și august pline, am început undeva la jumătatea lui iunie și acum până la sfârșitul lui septembrie avem deja rezervări. Să vedem ce facem și de la 1 octombrie încolo, asta e întrebarea noastră, dar oricum a fost un sezon foarte plin. Ne-a ajutat și vremea foarte mult, oameni buni au venit la noi în apartamente, ceea ce mă bucură și le mulțumesc tuturor turiștilor că au și lăsat frumos în urma lor”, a mai povestit el.

Din cauza programului aglomerat pe care îl au amândoi, cei doi s-au văzut nevoiți a amâna vacanța pe care o aveau în plan, mărturisind că vor merge anul viitor într-o vacanță de cuplu.

„Asta vorbeam și noi să mergem, că anul acesta nu am prins o vacanță noi doi. O să o avem, probabil la anul. Vacanța de anul ăsta în doi o să fie la anul! (…) Nu prea putem să pregătim plecări surpriză. Chiar discutam cu soția mea despre treaba asta, că am văzut că un prieten și-a luat soția, a dus-o la aeroport, nici nu știa, a luat-o în dimineața aceea. Păi da, dar noi nu putem să facem asta pentru că eu nu știu când are ea evenimentele, pleacă din țară sau dacă are aici, în țară, evenimente pe partea de it. Ea nu știe când am eu toate filmările. Deci nu avem cum să ne facem surprize decât programate”, a mai spus artistul.

Cum a cerut-o în căsătorie Jorge pe partenera lui

Jorge a vorbit despre relația cu soția lui, Ramona Prodea. Artistul a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea făcută despre momentul în care și-a cerut partenera în căsătorie. 

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori. Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici”, a declarat Jorge în podcastul moderat de Horia Brenciu.

Citește și:
Anunțul făcut de Cleopatra Stratan după 4 ani de relație cu Edward Sanda: „Chiar azi…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people