Jon Hamm și Anna Osceola s-au logodit

Jon Hamm și Anna Osceola s-au logodit după doi ani de relație.

Jon Hamm și Anna Osceola s-au logodit

Jon Hamm și Anna Osceola s-au logodit după doi ani de relație, anunță publicația PEOPLE. Cei doi actori s-au cunoscut în 2015, pe platourile de filmare ale serialului Mad Men. La momentul respectiv, Hamm forma un cuplu cu Jennifer Westfeldt. Aceștia s-au despărțit însă câteva luni mai târziu, după 18 ani de relație.

Hamm și Osceola au fost surprinși împreună pentru prima dată 2017, însă zvonurile conform cărora ar forma un cuplu au luat amploare de-abia în 2020. De atunci, cei doi au fost văzuți împreună în mai multe iposateze, inclusiv luând cina împreună ori jucând tenis. În plus, în toamna anului 2021, Hamm și Osceola s-au bucurat de o vacanță în Italia.

Cu toatea acestea, prima apariție oficială a cuplului a avut loc în martie 2022, când cei doi au participat la o petrecere organizată după gala Premiilor Oscar. Câteva luni mai târziu, aceștia s-au afișat din nou împreună pe covorul roșu, participând la musicalul Bedwetter.

Anul trecut, într-un interviu acordat lui Howard Stern, Hamm a discutat despre relația cu Osceola, mărturisind chiar că își dorește să se căsătorească și să devină tată.

„Acesta este un moment din viața mea în care mă simt așezat și confortabil. Sunt într-o relație în acest moment și este confortabil”, a spus Jon Hamm.

Actorul a declarat și că a început „să se gândească cu adevărat la toate aceste lucruri, ceea ce a făcut ca relația în care sunt acum să aibă și mai mult sens și a deschis posibilitatea unor lucruri precum căsătoria, să am copii, să definesc o nouă versiune a fericirii, a vieții, a bunăstării”.

„Ce altceva mai există în afară de asta?”, a concluzionat Hamm înainte de a mărturisi că este „foarte îndrăgostit”.

În afară relației de iubire, Jon Hamm și Anna Osceola au colaborat și profesional, cei doi actori jucând anul trecut în filmul Fletch, Confess.

Citește și:
Matthew McConaughey, imagini inedite surprinse alături de cei doi fii ai săi

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people