Jon Bon Jovi, mărturisiri sincere despre relația de 40 de ani cu soția sa

Jon Bon Jovi și soția sa, Dorothea, au una dintre cele mai longevive relații din showbiz. Secretul lor? „Respectul reciproc”, a mărturisit artistul.

Jon Bon Jovi, mărturisiri sincere despre relația de 40 de ani cu soția sa

Jon Bon Jovi și soția sa, Dorothea, sunt împreună de 40 de ani, iar anul acesta sărbătoresc 31 de ani de la căsătorie. Cu această ocazie, cântărețul a vorbit deschis despre relația lor, dezvăluind care este secretul unei căsnicii lungi și fericite.

„Respectul reciproc. Faptul că am crescut împreună. Și că ne placem sincer. Vrem să ne petrecem timpul împreună”, a mărturisit Jon într-un interviu pentru site-ul PEOPLE.

În ciuda carierei de succes și a popularității de care se bucură, Jon a reușit să rămână o persoană echilibrată, iar asta s-a datorat, așa cum chiar el afirmă, soției sale, care este „fără îndoială” sprijinul său.

„Lucrăm din greu la asta, dar ne bucurăm unul de celălalt și nu am căzut niciodată în capcanele celebrității. Am văzut cum acest lucru s-a întâmplat de-a lungul anilor atât oamenilor apropiați nouă, cât și oamenilor pe care nu îi cunoșteam atât de bine. Este doar ceea ce fac. Scriu melodii. Și se întâmplă să fiu foarte bun la interpretarea lor. Asta e tot”, a mărturisit artistul.

Pe lângă mariajul extrem de puternic, aceștia au pus bazele și organizației Soul Foundation, un ONG, care își concentrează eforturile asupra lipsei de adăpost și de hrană din Statele Unite. „Este un parteneriat. Când vedem nedreptăți sau oameni care suferă, vrem să ajutăm. Suntem binecuvântați și avem capacitatea de a face asta”, a declarat Dorothea.

„Sunt cel mai fericit”, a concluzionat Jon, uitându-se la soția sa.

Cei doi au împreună patru copii: Stephanie în vârstă de 27 de ani, Jesse, 25 de ani, Jacob, 18 ani, și Romeo, 16 ani.

Recent, Jon a mărturisit că fiul său, Jacob, a fost infectat cu noul coronavirus. „La Jacob a fost ușor. A fost chiar la începutul pandemiei. A avut un tip de infecție care afectează zona intestinală”, a declarat Jon Bon Jovi pentru Extra. Acesta a mai adăugat și că „s-a recuperat complet și rapid.”

Citește și:
Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au sărbătorit doi ani de căsnicie

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people