Jon Bon Jovi a salvat viața unei femei care voia să se arunce de pe un pod din Nashville. Imaginile cu artistul au devenit virale

Jon Bon Jovi a împiedicat o femeie să se arunce de pe un pod din Nashville.

Jon Bon Jovi a salvat viața unei femei care voia să se arunce de pe un pod din Nashville. Imaginile cu artistul au devenit virale

Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville a dezvăluit recent o înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere de pe Podul Pietonal John Seigenthaler. În videoclipul de pe YouTube, care a fost între timp șters de pe platformă, îl putem vedea pe Jon Bon Jovi apropiindu-se de femeia care voia să se arunce de pe pod. După câteva minute petrecute împreună, artistul și o altă persoană au ajutat-o pe femeie să se îndepărteze de marginea podului și să ajungă într-o zonă mai sigură. Bon Jovi a continuat să vorbească cu femeia aflată în pericol înainte de a pleca împreună din zonă.

„Un mulțumesc lui @jonbonjovi și echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe Podul Seigenthaler în noaptea de marți. Bon Jovi a ajutat-o să coboare de pe marginea podului deasupra râului Cumberland și să ajungă în siguranță”, a spus Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville într-o postare pe X.

„Este nevoie de toți pentru a ne ajuta unii pe alții să fim în siguranță”, a adăugat șeful MNPD, John Drake.

Foto: Profimedia

În urmă cu câteva luni, Jon Bon Jovi a confirmat că fiul său, Jake Bongiovi, s-a căsătorit cu actrița Millie Bobby Brown. Într-un interviu acordat emisiunii The One Show, artistul a declarat că nunta celor doi tineri a fost una restrânsă și că mireasa a „arătat superb.”

„Sunt minunați. Sunt absolut fantastici. A fost o nuntă mică, de familie, iar mireasa arăta superb, iar Jake este cât se poate de fericit. Este adevărat”, a spus Bon Jovi.

Potrivit The Sun, soția lui Bon Jovi, Dorothea Bongiovi, și părinții actriței Millie Bobby Brown au fost și ei prezenți la nuntă. De asemenea, publicația a mai anunțat și că cei doi plănuiesc o ceremonie mai mare în viitorul apropiat.

„Ei plănuiesc o ceremonie mai mare în SUA în cursul acestui an, dar acum s-au căsătorit legal și au făcut toate actele. A fost o ceremonie foarte discretă și romantică, cu familia lor alături de ei în timp ce își spuneau jurămintele”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Imediat după nuntă, Jake Bongiovi și Millie Bobby Brown au fost surprinși la cumpărături în Hamptons. În imaginile obținute de People, vedeta din Stranger Things și soțul ei erau numai zâmbete, în timp ce se aflau într-o mașină decapotabilă.

Pentru plimbare, Millie Bobby Brown a ales o ținută casual, formată dintr-un tricou alb și o pereche de jeanși. De asemenea, ea a purtat o pereche de ochelari de soare și o geantă albă Louis Vuitton. Între timp, Jake Bongiovi a optat pentru o jachetă cargo și o pereche de jeanși albaștri.

În luna aprilie a anului trecut, Millie Bobby Brown a anunțat pe contul său de Instagram că ea și Jake Bongiovi au decis să se logodească după trei ani de relație. De asemenea, actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare inelul de logodnă strălucitor oferit de partenerul ei.

„Te-am iubit trei veri, iubitule, acum le vreau pe toate”, a scris Millie Bobby Brown pe pagina sa de Instagram. Între timp, Jake a împărtășit, de asemenea, o postare pe propria pagină, scriind simplu „pentru totdeauna”, alături de două fotografii ale cuplului.

Citește și:
Selena Gomez, dezvăluiri dureroase despre imposibilitatea de a avea copii biologici: „Am ținut doliu'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people