Joe Manganiello, pe covorul roșu alături de noua iubită la scurt timp de la divorțul de Sofia Vergara

Joe Manganiello și Caitlin O'Connor își fac debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu la Gala Children of Armenia Fund (COAF) de la Cipriani New York.

Joe Manganiello, pe covorul roșu alături de noua iubită la scurt timp de la divorțul de Sofia Vergara

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor își fac debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu. Cei doi au pozat pentru împreună în fața fotografilor la Gala Children of Armenia Fund (COAF) de la Cipriani din New York, sâmbătă seară.

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor, un cuplu pe covorul roșu

Într-o ținută elegantă, actorul din True Blood, în vârstă de 46 de ani, care a vorbit despre rădăcinile sale armenești într-un episod al emisiunii Finding Your Roots la începutul acestui an, a purtat un costum negru pentru eveniment, cu o cămașă gri și o cravată asortată. El a fost fotografiat cu brațul în jurul actriței din Winning Time.

Între timp, O’Connor a purtat o rochie verde smarald cu detalii de corset și o crăpătură până la coapse. Actrița, în vârstă de 33 de ani, și-a purtat părul prins într-un coc elegant, care i-a scos în evidență cerceii verzi asortați și, de asemenea, a accesorizat look-ul cu pantofi cu toc negri și lanțuri metalice. În fotografii, ea a pozat și cu brațul în jurul lui Manganiello.

În cadrul evenimentului, actorul a fost onorat cu premiul umanitar COAF, potrivit site-ului organizației.

O sursă a declarat pentru prima dată pentru PEOPLE în septembrie că cei doi au creat o legătură după ce s-au întâlnit la o mică petrecere „neoficială” după Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, drama HBO despre perioada de glorie a echipei Los Angeles Lakers din anii ’80.

Sursa  a precizat că Manganiello și O’Connor „s-au întâlnit în jacuzzi și au vorbit tot timpul!”. După prima lor întâlnire, a spus sursa, au început „să se vadă ocazional” și s-au întâlnit în mod discret prin L.A. Cei doi au fost apoi fotografiați la jumătatea lunii septembrie părăsind împreună o sală de sport Gold’s Gym din Venice, California, după un antrenament și plecând cu mașina lui, potrivit Page Six.

Până la sfârșitul lunii septembrie, ei erau oficial „împreună” și au plecat „în afara orașului” pentru a petrece ceva timp departe de Los Angeles, a declarat o altă sursă pentru PEOPLE la acea vreme.

„Amândoi sunt foarte amuzanți împreună. El râde mult cu ea pentru că ea spune aceste glume ingenioase”, a împărtășit persoana din interior. „Ea este foarte spirituală. Atât de dulce și deșteaptă. Iar el este cool. E foarte tare.”

Actorul a cerut divorțul de Sofia Vergara

Noua relație a lui Manganiello vine după ce acesta a depus cererea de divorț de Sofia Vergara în iulie, după șapte ani de căsătorie, invocând „diferențe ireconciliabile”. În plus, acesta a indicat data despărțirii ca fiind 2 iulie și a precizat că aveau un contract prenupțial. Recent, Sofia Vergara a vorbit despre despărțirea de actor, mărturisind că a avut parte de un an interesant, cu multe schimbări, atât pozitive cât și negative.

În urma despărțirii, Manganiello a dezvăluit în august un nou tatuaj în onoarea moștenirii sale armenești în timp ce se afla în Brentwood, California. Artistul Ruben Malayan a dezvăluit că pe noul tatuaj scria „Հրեշտակ”, care înseamnă înger în armeană.

Între timp, Sofia Vergara se bucură de ipostaza de femeie singură. Actrița din Modern Family, în vârstă de 51 de ani, a fost văzută luând cina în urmă cu câteva săptămâni cu chirurgul ortoped Dr. Justin Saliman în Beverly Hills, California. Cei doi au fost văzuți mergând împreună la cină în apropiere de locul unde Kim Kardashian își ținea petrecerea de ziua ei, plină de celebrități.

Citește și:
Bianca Censori, apariție surprinzătoare într-o ținută bizară. Detaliul care a atras atenția

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people