Joe Manganiello, noi dezvăluiri despre divorțul de Sofia Vergara. Actorul neagă motivul invocat de fosta soție

Joe Manganiello a făcut o serie de declarații noi despre divorțul de Sofia Vergara, respindând afirmațiile actriței legate de motivul separării lor.

Joe Manganiello, noi dezvăluiri despre divorțul de Sofia Vergara. Actorul neagă motivul invocat de fosta soție

Joe Manganiello a respins afirmația Sofiei Vergara că dorința lui de a avea copii a fost un factor în decizia lor de a pune capăt căsniciei de șapte ani.

Joe Manganiello respinge afirmațiile Sofiei Vergara

La un an după ce cuplul și-a anunțat despărțirea printr-o declarație comună, starul din True Blood, în vârstă de 47 de ani, a vorbit deschis despre motivele divorțului lor într-un interviu pentru Men’s Journal.

„S-au spus multe în presă despre faptul că îmi doresc o familie. Pur și simplu nu este adevărat”, a declarat el. „Am încercat să avem o familie în primul an și jumătate”.

Actorul din Magic Mike a dezvăluit, de asemenea, că au avut „o conversație importantă chiar din prima lună” în care s-au întâlnit, în care el i-a spus: „Dacă nu mai vrei copii, atunci înțeleg. Spune-mi, și voi ști ce înseamnă asta, și e în regulă. Dar nu a fost cazul cu ea”.

„I-am promis că nu voi pleca niciodată dacă nu va merge. Și nu am făcut-o”, a insistat Manganiello.

Deși speră să-și întemeieze o familie într-o zi, artistul a precizat că dezacordul cu privire la copii „nu a fost motivul inevitabil pentru care totul s-a terminat”.

„Este pentru că doi oameni s-au îndepărtat, iar uneori se întâmplă asta”, a explicat el.

Manganiello și-a exprimat frustrarea față de remarcile anterioare ale Vergarei, care a susținut că „mariajul lor s-a destrămat” pentru că el „era mai tânăr dorea să aibă copii”.

„Să fiu prezentat ca și cum aș fi avut o criză a vârstei mijlocii și, după nouă ani, i-aș fi dat un ultimatum: ‘Fă acest lucru potențial nesănătos corpului tău, altfel am plecat?’ Asta nu am fost niciodată”, a declarat actorul.

În ianuarie 2024, Vergara a declarat pentru publicația spaniolă El País că ea și Manganiello s-au despărțit pentru că el își dorea copii, iar ea nu.

„Nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a spus ea. „Simt că nu este corect față de copil. Respect pe oricine o face, dar asta nu mai e pentru mine. Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32, și sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă. Așa că, dacă apare dragostea, trebuie să vină cu proprii copii”.

Ea și Joe și-au anunțat divorțul în iulie anul trecut.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment, pe măsură ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre”, au spus ei într-o declarație obținută de Page Six.

Cei doi și-au refăcut viața sentimentală

La doar două zile după anunțul despărțirii, actorul din True Blood a depus actele de divorț și a indicat data despărțirii lor ca fiind 2 iulie. Motivul pentru care au pus capăt căsniciei lor a fost citat drept „diferențe ireconciliabile”.

După despărțire, Sofia și-a găsit o nouă iubire, Justin Saliman, un chirurg ortoped. La sfârșitul lunii octombrie, cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună într-o seară în West Hollywood.

Pe de altă parte, Joe a început o relație cu Caitlin O’Connor, care împlinește 35 de ani pe 3 august. În weekend, cuplul a sărbătorit ziua de naștere la Toca Madera din West Hollywood. Ea a împărtășit o fotografie drăguță în care se îmbrățișează, în timp ce câinele lui, Bubbles, stătea în brațele lui.

O sursă a declarat pentru People că cei doi se simt „minunat” împreună și că Manganiello „o tratează ca pe o regină”.

„Le place să-și petreacă tot timpul împreună”, a adăugat sursa.

Citește și:
Kim Kardashian, criticată dur pentru ținutele purtate la nunta din India a milionarului Anant Ambani. Ce i-au reproșat fanii: „Un gest diabolic'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people