Joe Manganiello, într-o nouă ipostază după divorțul de Sofia Vergara. Ce au observat fanii

Joe Manganiello a fost surprins într-o nouă ipostază, la câteva luni de la divorțul de Sofia Vergara.

Joe Manganiello, într-o nouă ipostază după divorțul de Sofia Vergara. Ce au observat fanii

Joe Manganiello și-a continuat seria de tatuaje, arătând săptămâna aceasta un nou dragon gigantic care se întinde pe umărul și brațul drept. Prezentatorul de la „Deal Or No Deal Island” în vârstă de 47 de ani și-a mărit colecția de tatuaje de când a cerut divorțul de Sofia Vergara după șapte ani de căsnicie, în iulie 2023, o decizie care a pornit de la dorința sa de a avea copii.

Joe Manganiello și-a făcut un nou tatuaj

Joe Manganiello a mers inițial mai departe cu un tatuaj enorm pe antebraț – cuvântul armean pentru „înger” într-un text gros, caligrafiat, care se întinde pe antebrațul stâng – în august 2023. În septembrie, Manganiello a fost văzut cu actrița Caitlyn O’Conner, iar în decembrie, în același an, și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu.

sursa: Instagram

În ceea ce o privește pe actrița din „Modern Family” în vârstă de 51 de ani, ea are un nou iubit în viața ei. Sofia Vergara se întâlnește ocazional cu chirurgul ortoped Justin Saliman din octombrie și a dezvăluit recent noua ei regulă în materie de întâlniri, declarând că nu va mai merge la întâlniri cu bărbați sub 50 de ani, după ce vârsta a fost o problemă cu Manganiello.

„Căsnicia mea s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr; el voia să aibă copii, iar eu nu voiam să fiu o mamă bătrână. Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani, și sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă”, a declarat ea pentru El País în ianuarie.

Sofia Vergara, surprinsă, din nou, alături de noul iubit

Vedeta din „Griselda” a fost surprinsă joi la o întâlnire romantică cu celebrul chirurg ortoped Justin Saliman la Cipriani din Beverly Hill și păreau foarte fericiți.

Sofia Vergara a arătat incredibil într-un look all black, format din corset negru transparent, pantaloni din catifea și palton pe umeri. Între timp, Justin Saliman a emanat un farmec relaxat într-o jachetă de piele neagră. Noul cuplu a avut multe de sărbătorit la cină, după lansarea celui mai recent serial Netflix al Sofiei, „Griselda„.

sursa: Profimedia

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în octombrie, când au fost surprinși la o întâlnire. Actrița în vârstă de 51 de ani a împărtășit o actualizare a vieții sale amoroase în timpul unui interviu cu Daily Mail. Când vedeta din „Griselda” a fost întrebată dacă se află pe vreo aplicație de dating, Vergara a răspuns: „Nu, aș vrea eu!”.

„Nu mă pricep deloc la tehnologie, așa că sunt sigură că aș da click pe cele greșite. Sunt deschisă să mă distrez și să cunosc oameni. Au trecut doar șase luni”, a spus Vergara.

Saliman a fost căsătorit anterior cu actrița Bree Turner, în vârstă de 46 de ani, fostul cuplu despărțindu-se în 2018, după un deceniu de căsnicie și doi copii. Vergara, la rândul ei, s-a despărțit de Manganiello în iulie, după șapte ani de căsnicie.

Citește și:
Premiile GRAMMY 2024 – toate imaginile pe care chiar merită să le vezi (II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people