Joe Jonas și Sophie Turner, în pragul divorțului? Ce gest neașteptat a făcut actorul după 4 ani de căsnicie

Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit în 2019 și au împreună doi copii.

Joe Jonas și Sophie Turner, în pragul divorțului? Ce gest neașteptat a făcut actorul după 4 ani de căsnicie

După patru ani de căsnicie, se pare că Joe Jonas și Sophie Turner au decis să meargă pe drumuri separate. O sursă apropiată a declarat recent pentru publicația PEOPLE că artistul în vârstă de 34 de ani și-a angajat un avocat specializat în divorțuri. Momentan, niciuna dintre cele două vedete nu a comentat știrea ce a fost dezvăluită pentru prima oară de TMZ.

Actrița din Game of Thrones și cântărețul s-au cunoscut în 2016 prin intermediul Instagramului.

„Aveam o mulțime de prieteni comuni, iar ei încercau să ne prezinte de mult timp”, a explicat Turner într-un interviu pentru Harper’s Bazaar UK, adăugând: „Ne urmăream unul pe celălalt pe Instagram, iar el mi-a trimis un mesaj într-o bună zi, din senin”.

La scurt timp după ce au început să vorbească, Jonas, care se afla într-un turneu in Marea Britanie, a invitat-o pe Turner la o întâlnire. Actrița a dezvăluit într-un interviu pentru ELLE USA că nu i-a plăcut trupa din care soțul ei, Joe Jonas, făcea parte.

„Prietenii mei și cu mine nu am fost fani ai trupei Jonas Brothers. Era o trupă numită Busted. Aveau o piesă care se numea „Year 3000.” Era minunată și noi eram fanii acelei trupei. Apoi Jonas Brothers au făcut un cover după această piesă și trupa Busted s-a destrămat. Credeam că totul a fost din vina celor de la Jonas Brothers. Așa că, am început să îi urâm”, a declarat Sophie Turner.

Sophie și-a amintit și de un moment emoționat petrecut alături de Joe. „Îmi amintesc când eram pe ringul de dans și am găsit un loc în care să stăm și să vorbim. Am vorbit ore întregi. Și nu m-am plictisit. Nu era ceva pus la cale. De atunci, suntem de nedespărțit. Iar apoi am fost în turneu cu el.”

În octombrie 2017, Sophie a anunțat logodna cu Joe Jonas, după un an de relație. Actrița avea 21 de ani atunci și a explicat motivul pentru care a ales să facă acest pas important.

„Mă pregăteam să fiu singură pentru tot restul vieții. Cred că din moment ce ai găsit persoana potrivită, știi foarte bine. Simt că am un suflet mult mai matur decât vârsta. Simt că am trăit suficient ca să știu acest lucru”, a declarat la vremea respectivă Sophie Turner pentru Rolling Stones.

Cei doi s-au căsătorit în mai 2019 în Las Vegas. O lună mai târziu, aceștia au spus din nou DA, de data aceasta în cadrul unei ceremonii ample ținută în Franța.

„Căsătoria e un lucru privat între doi oameni și cred că așa ar trebui să fie mereu. Nu e despre rochie, nu e despre mâncare. E despre a deveni soț și soție și despre a fi dedicat unul celuilalt pentru totdeauna”, a declarat Sophie Turner pentru Porter.

În 2020, Sophie și Joe au devenit părinți pentru prima oară, iar în iulie 2022 a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

„Asta înseamnă viața pentru mine, să cresc următoarea generație. Cel mai grozav lucru din viață este să-mi văd fiica mergând din ce în ce mai bine. Suntem atât de încântați să ne mărim familia. Este cea mai mare binecuvântare din toate timpurile”, a declarat anul trecut Sophie Turner pentru ELLE UK.

Citește și:
Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la o înțelegere în privința divorțului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people