Joe Jonas și Sophie Turner au finalizat divorțul după o luptă complicată pentru custodia celor două fiice ale lor

La un an după ce și-au anunțat despărțirea, Joe Jonas și Sophie Turner au încheiat oficial divorțul.

Joe Jonas și Sophie Turner au finalizat divorțul după o luptă complicată pentru custodia celor două fiice ale lor

Joe Jonas și Sophie Turner sunt oficial divorțați. Conform TMZ, cei doi au ajuns la o înțelegere marți, însă detaliile acordului rămân confidențiale. De asemenea, Jonas și Turner nu au dezvăluit informații privind custodia fiicelor lor, Willa, în vârstă de 3 ani, și Delphine, în vârstă de 2 ani.

Potrivit Page Six, după finalizarea divorțului, Jonas a cântat marți seara o versiune a piesei „I Still Haven’t Found What I’m Looking For” a trupei U2, în timpul concertului Jonas Brothers de la 3Arena din Dublin, Irlanda.

Cântărețul, în vârstă de 35 de ani, a pus capăt căsniciei sale cu Sophie Turner, în vârstă de 28 de ani, în septembrie 2023. Procesul de divorț dintre Joe și Sophie a fost unul complicat, cei doi participând la diverse sesiuni de mediere pentru a stabili detaliile custodiei copiilor.

În septembrie anul trecut, actrița din Game of Thrones a solicitat unei instanțe din Manhattan întoarcerea imediată a copiilor, acuzându-l pe fostul său partener de reținerea acestora în mod nedrept, după ce acesta a refuzat să le înmâneze pașapoartele. Bătălia pentru custodia celor două fiice a apărut în urma mutării familiei în Marea Britanie. Cuplul stabilise că fiicele lor vor fi sub supravegherea tatălui în Statele Unite cât timp Turner se afla pe platourile de filmare, însă la finalizarea proiectului, Jonas ar fi refuzat să returneze copiii. Ulterior, Sophie Turner a renunțat la plângerea împotriva lui Joe Jonas, care împiedica întoarcerea copiilor lor, Willa și Delphine, în Anglia.

În octombrie 2023, cei doi au ajuns la un acord temporar privind custodia celor două fiice. Au stabilit custodia comună, iar fetițele urmau să își împartă timpul între Anglia și Statele Unite.

„După o mediere productivă și reușită, am convenit ca fetițele să petreacă timp în mod egal în cămine iubitoare, atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, a declarat fostul cuplu pentru Us Weekly.

Cu toate acestea, acordul nu a funcționat mult timp. În primăvara acestui an, Sophie Turner a cerut „reactivarea” procesului de divorț dintre ea și Joe Jonas, deoarece cei doi nu au reușit să ajungă la un consens în privința custodiei fiicelor lor și a împărțirii proprietății.

Documentele depuse de actriță la tribunalul din Miami și obținute de Page Six au menționat că „acest caz urmează să fie reactivat”. „Depunerea a fost o formalitate legală, iar cuplul continuă să negocieze o soluționare amiabilă”, a declarat atunci reprezentantul lui Jonas pentru publicație.

Sophie Turner a vorbit despre agitația mediatică din jurul despărțirii, recunoscând că s-a luptat cu „vina de mamă” și a descris acea perioadă ca fiind „cele mai proaste zile din viața ei”. Ea a spus că ambii ei copii au fost „victime” ale consecințelor amare ale despărțirii lor.

„Vreau să spun, acelea au fost cele mai rele zile din viața mea. Au fost câteva zile în care nu știam dacă voi supraviețui. Îmi sunam avocatul spunându-i: ‘Nu pot să fac asta. Pur și simplu nu pot’. Nu am fost niciodată suficient de puternică pentru a mă apăra. În cele din urmă, după două săptămâni, ea mi-a reamintit că mă luptam pentru copiii mei. Dacă cineva îmi spune: ‘Fă-o pentru copiii tăi’, o fac. Nu aș face-o pentru mine, dar găsesc puterea pentru ei”, a declarat Sophie Turner pentru Vogue.

La acea vreme, Sophie Turner se afla în Marea Britanie, unde filma serialul Joan, în timp ce Joe Jonas și cele două fiice ale lor, Willa și Delphine, erau în SUA.

„Aveam contract să mai stau pe platou încă două săptămâni, așa că nu puteam pleca. Copiii mei erau în Statele Unite și nu puteam ajunge la ei pentru că trebuia să termin Joan. Apoi au început să apară toate aceste articole…”, a spus vedeta.

În interviul acordat revistei Vogue, Sophie Turner a recunoscut că anterior a suferit de „depresie, anxietate și bulimie”.

„Nu sunt foarte bună la procesarea emoțiilor. Le reprim, apoi ele ies la suprafață în anii următori sub formă de depresie sau anxietate. Fiind o fată tânără care crește în lumina reflectoarelor, te judeci foarte aspru”, a împărtășit ea.

Deși în trecut a luat medicamente pentru sănătatea mintală, ea a dezvăluit că în prezent nu mai folosește niciun tratament: „Acum, că m-am întors acasă, sunt de fapt cea mai fericită de foarte mult timp. O iau de la capăt, redescopăr ceea ce îmi place să fac și cu cine îmi place să fiu”.

Citește și:
Selena Gomez, dezvăluiri dureroase despre imposibilitatea de a avea copii biologici: „Am ținut doliu'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people