Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la un acord temporar cu privire la custodia celor două fiice ale lor. Declarația fostului cuplu

Joe Jonas și Sophie Turner vor împărți în mod egal custodia celor două fiice ale lor.

Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la un acord temporar cu privire la custodia celor două fiice ale lor. Declarația fostului cuplu

După lungi dezbateri, Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la un acord temporar cu privire la custodia celor două fiice ale lor, Willa și Delphine. Aceștia vor avea custodie comună, fetițele lor urmând să își petreacă timpul atât în Anglia, cât și în Statele Unite ale Americii.

„După o mediere productivă și reușită, am convenit ca copiii să petreacă timp în mod egal în cămine iubitoare, atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, a spus ieri fostul cuplu într-o declarație pentru Us Weekly.

Publicația The Post a anunțat și că judecătoarea care se ocupa de caz a pus pe pauză procesul de custodie, după ce Jonas, în vârstă de 34 de ani, și Turner, în vârstă de 27 de ani, au fost de acord ca fiicele lor să își împartă timpul în mod egal în ambele țări. Judecătoarea Katherine Polk Failla, de la Tribunalul Federal din Manhattan, a anulat, de asemenea, data procesului, care era programată pe 2 ianuarie.

„Datorită progreselor înregistrate în cadrul medierii, părțile consideră că urmează o rezolvare amiabilă a tuturor problemelor dintre ele”, au scris avocații fostului cuplu într-o scrisoare adresată instanței.

Înainte ca cei doi să ajungă la un acord, Turner a intentat un proces impotriva lui Jonas, acuzându-l că împiedică întoarcerea celor două fiice ale lor, Willa și Delphine, în țara lor, Anglia. Actrița din Game of Thrones a solicitat unei instanțe din Manhattan întoarcerea imediată a copiilor reținuți în mod nedrept, acuzându-l pe fostul său partener de răpire (acesta refuzând să îi înmâneze pașapoartele copiilor). Bătălia pentru cei doi copii a apărut pe fondul mutării familiei, la începutul acestui an, în Marea Britanie. Cuplul avusese o înțelegere conform căreia cele două fiice ar fi trebuit să se afle sub supravegherea tatălui lor, în Statele Unite, cât timp Turner se afla pe platourile de filmare, însă la finalizarea proiectului Jonas ar fi refuzat returnarea copiilor.

În tot acest context tumultuos, prima postare a lui Sophie Turner de când a anunțat separarea de Jonas venit ca un avertisment și ca o luare de atitudine. Actrița cu care s-au solidarizat femei din toată lumea a postat pe contul său o imagine care ar putea fi interpretată atât drept jucăușă, cât și amenințătoare. Și asta pentru că imaginea îi înfățișa mâna, de care era prinsă o mică brățară din plastic cu elemente pe care sunt imprimate litere, formând cuvântul „fearless”, adică „neînfricată”. Astfel de brățări au recăpătat o popularitate uriașă în acest an, mai ales în contextul turneului susținut de Taylor Swift, care s-a dovedit unul dintre cele mai profitabile din istorie.

Evident, publicul și presa speculează acum pe seama mesajului transmis de prima postare a lui Sophie Turner de la anunțul separării, și dat fiind contextul conflictului legal cu fostul său partener de viață. Mai mult, mesajul ar face referire la albumului lui Taylor Swift din 2008, re-editat în 2021, după ce artista a decis să preia controlul asupra întregii sale opere, reînregistrând toate albumele, după o dispută legală cu fosta sa casă de discuri. Fanii artistei au considerat vreme îndelungată că mai multe piese din era Fearless au fost dedicate relației sale dezastruoase cu Joe Jonas.

Citește și:
Julia Fox, detalii bizare despre relația de scurtă durată cu Kanye West: „M-am simțit ca o mică marionetă a lui'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people