JLo a celebrat Ziua Tatălui cu o imagine cu Ben Affleck la bustul gol și cu mușchii încordați

O imagine cu Ben Affleck realizată parcă pentru a-i pune în evidență fizicul antrenat a atras atenția fanilor la o postare a lui Jennifer Lopez care celebra Ziua Tatălui.

JLo a celebrat Ziua Tatălui cu o imagine cu Ben Affleck la bustul gol și cu mușchii încordați

O imagine cu Ben Affleck a devenit virală și subiect de dezbatere, după ce Jennifer Lopez, partenera de viață a acestuia, a postat pe contul său de Instagram un omagiu adus actorului, cu ocazia Zilei Tatălui. Motivul? Fizicul antrenat al lui Affleck, care apare într-o ipostază încordată, fără haine.

„O Zi a Tatălui fericită, Papa”, a scris vedeta în vârstă de 50 de ani în textul postării în care îi celebrează calitățile de părinte ale soțului său. „Și o Zi a Tatălui fericită pentru toți tații uimitori care există!! Vă iubim și vă apreciem mai mult decât veți ști vreodată.”, a completat aceasta.

Galeria postată de artistă a inclus și un video ‘cuminte’ în care actorul în vârstă de 50 de ani zâmbea blajin de la computer, dar și alte imagini, care îi înfățișau pe cei doi împreună, în ipostaze afectuoase. JLo a adăugat, pe lângă deja faimoasa imagine cu Ben Affleck, și un fragment dintr-un interviu video în care ea îi lăuda calitățile de tată.

„Este un tip uimitor, sincer, este cel mai bun tată pe care l-am văzut. Este un tată atât de implicat. Mă învață pe mine cum să mă comport cu copiii, uneori. Este atât de racordat la ei și a învățat atât de multe, oricum este inteligent și știe atât de multe, se vede că atunci când a avut copii a citit fiecare carte despre copii și a aplicat ce a citit. Și este prezent, și asta e tot ce poți să ceri, un tată care este prezent și căruia îi pasă și care e acolo în fiecare zi.”

Fanii cântăreței nu au fost, însă, atât de încântați de calitățile actorului, mulți declarându-se scandalizați de respectiva imagine cu Ben Affleck. Mulți au numit-o „cringe” (jenantă), în vreme ce un comentator a scris: „am fost confuz, am crezut că am deschis Grindr” (aplicație de dating), iar alții au numit-o pe Lopez „absolut bolnavă” pentru că a folosit apelativul „daddy” pentru soțul ei.

Dincolo de acum celebra imagine cu Ben Affleck, actorul și partenera lui nu s-au dat în lături niciodată de la a se lăuda reciproc în public. Cei doi au avut o relație intens mediatizată, din 2002 până în 2004, atunci când logodna lor a stârnit, la începuturile publicațiilor tabloide pe Internet, o adevărată frenezie. De altfel, cei doi au declarat în repetate rânduri că presiunea publicului a condus atunci la separarea lor. Dar în deceniile care au trecut, cei doi au avut mereu doar cuvinte frumoase de spus unul despre celălalt. Iar cu doi ani în urmă, când au redevenit un cuplu după aproape două decenii, relația lor a devenit la fel de privită și comentată cum fusese inițial. Affleck și JLo s-au căsătorit în iulie 2022 în Las Vegas, și au avut o nuntă ca la carte în luna august a anului trecut. Ben Affleck are trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner – Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, de 14 ani, și Samuel, de 11.

La rândul ei, Jennifer Lopez este mama gemenilor Emme și Maximilian, în vârstă de 15 ani, din relația sa cu Marc Anthony. Mulți dintre urmăritorii artistei – 248 de milioane de fani o urmăresc pe aceasta pe contul său de Instagram – au subliniat faptul că tatăl biologic al copiilor ei nu a primit nicicând asemenea laude din partea acesteia.

Citește și:
Fosta soție a lui Bruce Willis, Demi Moore, și partenera lui, Emma Heming, omagiu emoționant pentru actor

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people