Jessica Biel, videoclip rar cu soțul ei, Justin Timberlake. Ce gest a făcut artistul

Jessica Biel a împărtășit imagini rare cu ea și soțul ei, Justin Timberlake.

Jessica Biel, videoclip rar cu soțul ei, Justin Timberlake. Ce gest a făcut artistul

Jessica Biel și Justin Timberlake formează un cuplu foarte îndrăgit de fani, iar momentele romantice dintre cei doi sunt rar dezvăluite către public. Totuși, soția artistului și-a bucurat urmăritorii de pe Instagram atunci când a postat un videoclip adorabil cu ea și partenerul ei, care a făcut un gest admirat de toată lumea.

Jessica Biel și Justin Timberlake, imagini rare de cuplu

Soția starului a intrat pe Instagram în după-amiaza zilei de marți, 25 iulie, pentru a împărtăși un videoclip cu ea cântând alături de Timberlake pe noua sa melodie în timp ce se afla în mașină cu el. Justin Timberlake a făcut echipă cu Coco Jones pentru piesa „ICU (Remix)”, care a fost lansată în urmă cu o săptămână și jumătate. Acesta marchează prima sa piesă nouă din acest an.

„I-am prins pe @cocojones și pe iubitul meu la REPEAT ❤️‍🔥”, a scris Jessica în descrierea videoclipului. În video, ea cântă versurile înainte de a îndrepta camera spre soțul ei și de a spune: „Iubitul meu poate cânta!”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)


Imaginile cu cei doi împreună sunt cu atât mai apreciate de fani întrucât cuplul este cunoscut pentru faptul că preferă să păstreze discreția. Cu toate acestea, ocaziile speciale sunt marcate de postări și mesaje profunde, iar Jessica Biel se pricepe de minune în a-l emoționa pe partenerul ei de viață.

Jessica Biel, în vârstă de 41 de ani, a scris un mesaj plin de dragoste pentru soțul ei, Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, împreună cu fotografii drăguțe cu cei doi copii ai lor, Silas, în vârstă de 8 ani, și Phineas, în vârstă de 2 ani, de Ziua Tatălui. Ea a postat pe Instagram fotografii cu vedeta pop în care împărtășesc împreună momente afectuoase cu copiii lor.

„Multă dragoste pentru toți tăticii de azi! Și pentru unul, foarte apropiat și drag nouă, care ne iubește pentru ceea ce suntem, indiferent de câte ori îi întrerupem sportul, somnul, liniștea sau sănătatea mintală. Te iubim pe tine și inima ta tandră mai mult decât putem spune. La mulți ani de Ziua Tatălui, iubitule!”, a scris ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Justin Timberlake se declară cu fiecare ocazie la fel de îndrăgostit de Jessica Biel ca în prima zi, iar sentimentul este reciproc. De Ziua Mamei, cântărețul a scris și el un omagiu emoționant pentru soția sa pe Instagram.

„Ești mereu acolo pentru mine și pentru acești băieți, indiferent de ora din zi sau din noapte. Am o admirație pentru tine și mai mult decât atât sunt recunoscător că ești a noastră. Te iubim, mami!”, a scris el.

Producătorul executiv al filmului „Cruel Summer” iubește să fie mamă de băieți, dar simte o oarecare îngrijorare în legătură cu viitorul lor, când aceștia vor fi adolescenți. Jessica Biel a mărturisit într-un interviu pentru Entertainment Tonight, la începutul lunii iunie, că se simte extrem de emoționată în fața acestor momente, anticipând că perioada pubertății va fi o adevărată provocare.

Sunt devastator de emoționată în legătură cu asta. Doamne, vreau să spun, este terifiant ce se va întâmpla cu acești copii. Prin ce trebuie să treacă cu pubertatea, este greu să fii copil. Îi spun asta tot timpul copilului meu de 8 ani. Îi spun: ‘Omule, e greu să ai 8 ani. Am înțeles. Și apoi încerc să îl ajut să vadă că este greu să ai 41 de ani. El se uită la mine ceva de genul: „Ce? Tu nu contezi””, a declarat Biel pentru Entertainment Tonight.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people