Jessica Biel și Justin Timberlake, imagini de colecție cu cei doi copii ai lor

Jessica Biel a postat imagini emoționante cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor, cu ocazia Zilei Tatălui.

Jessica Biel și Justin Timberlake, imagini de colecție cu cei doi copii ai lor

Jessica Biel, în vârstă de 41 de ani, a scris un mesaj plin de dragoste pentru soțul ei, Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, împreună cu fotografii drăguțe cu cei doi copii ai lor, Silas, în vârstă de 8 ani, și Phineas, în vârstă de 2 ani, de Ziua Tatălui. Ea a postat pe Instagram fotografii cu vedeta pop în care împărtășesc împreună momente afectuoase cu copiii lor.

Jessica Biel, mesaj emoționant pentru Justin Timberlake

Biel a împărtășit o fotografie cu cei doi fii ai lor, stând și uitându-se împreună la televizor. De asemenea, ea a postat imagini adorabile în care artistul îi ține în brațe pe cei doi băieți, în timp ce zâmbește larg. Ultima ei fotografie a fost o imagine cu o felicitare a lui Silas, în care acesta a scris: „Te iubesc”. În descriere, ea a dezvăluit cât de grozav este Justin Timberlake în rolul de tată.

„Multă dragoste pentru toți tăticii de azi! Și pentru unul, foarte apropiat și drag nouă, care ne iubește pentru ceea ce suntem, indiferent de câte ori îi întrerupem sportul, somnul, liniștea sau sănătatea mintală. Te iubim pe tine și inima ta tandră mai mult decât putem spune. La mulți ani de Ziua Tatălui, iubitule!”, a scris ea.

În timp ce Biel a împărtășit o postare emoționantă pentru Timberlake, artistul a scris, la rândul său, un mesaj dulce pentru propriul lui tată, dar și pentru tatăl vitreg, împreună cu o mulțime de fotografii cu ei împreună de-a lungul anilor.

„Când am devenit tată, mi-am dat seama ce rol important au jucat acești doi oameni incredibili în viața mea. Sunt atât de recunoscător că am nu UNUL, ci DOI tați de la care să învăț și pe care să mă sprijin. Vă iubesc atât de mult pe amândoi!”, a scris el.

Justin Timberlake se declară cu fiecare ocazie la fel de îndrăgostit de Jessica Biel ca în prima zi, iar sentimentul este reciproc. De Ziua Mamei, cântărețul a scris și el un omagiu emoționant pentru soția sa pe Instagram.

„Ești mereu acolo pentru mine și pentru acești băieți, indiferent de ora din zi sau din noapte. Am o admirație pentru tine și mai mult decât atât sunt recunoscător că ești a noastră. Te iubim, mami!”, a scris el.

Vedeta a vorbit despre rolul de mamă a doi băieți

Producătorul executiv al filmului „Cruel Summer” adoră să fie o mamă de băieți, dar își face griji că într-o zi va fi mama unor adolescenți. Jessica Biel a declarat pentru Entertainment Tonight la începutul acestei luni că este foarte emoționată în legătură cu aceste momente, iar pubertatea va fi o adevărată provocare.

Sunt devastator de emoționată în legătură cu asta. Doamne, vreau să spun, este terifiant ce se va întâmpla cu acești copii. Prin ce trebuie să treacă cu pubertatea, este greu să fii copil. Îi spun asta tot timpul copilului meu de 8 ani. Îi spun: ‘Omule, e greu să ai 8 ani. Am înțeles’. Și apoi încerc să îl ajut să vadă că este greu să ai 41 de ani. El se uită la mine ceva de genul: „Ce? Tu nu contezi””, a declarat Biel pentru Entertainment Tonight

Citește și:
Prințul William și copiii, în noi ipostaze adorabile

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people