Jessica Biel și Justin Timberlake, gesturi romantice în timpul vacanței din Veneția

Jessica Biel și Justin Timberlake își continuă vacanța romantică din Italia cu o nouă oprire: Veneția.

Jessica Biel și Justin Timberlake, gesturi romantice în timpul vacanței din Veneția

Justin Timberlake a avut parte de un moment de tandrețe din partea soției sale, Jessica Biel, în timp ce și-au continuat vacanța romantică în Italia. Arătând mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi soți au fost văzuți urcându-se pe o barcă și plimbându-se pe apă.

Jessica Biel, gest romantic pentru Justin Timberlake

Se pare că Biel și Timberlake au descoperit secretul fericirii și știu să mențină flacăra aprinsă, chiar și după o relație de lungă durată, întrucât starul pop în vârstă de 42 de ani și actrița de 41 de ani vor sărbători 12 ani de căsnicie la sfârșitul acestei luni. Cei doi s-au căsătorit în Italia pe 19 octombrie 2012.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Cei doi au avut un look casual pentru excursia lor în Veneția, fostul membru al trupei NSYNC purtând o pereche de blugi rupți la genunchi cu un tricou alb și cămașă descheiată deasupra. Interpretul hit-ului „Cry Me a River” a purtat o geantă albă într-o mână și o geantă de voiaj neagră și albastră pe celălalt umăr. Soția sa a fost la fel de dezinvoltă, într-un tricou alb larg, cu croi simplu și blugi de culoare deschisă. Ea purta o geantă neagră crossbody și avea la ea un smartwatch negru.

sursa: Profimedia

Jessica Biel a mai fost fotografiată stând la fereastra hotelului ei și purtând aceeași ținută. Ea și-a îmbrățișat soțul în timp ce se îndepărtau împreună de fereastră. 

Cum au fost surprinși la Roma

În weekend, cei doi s-au afișat îndrăgostiți la Roma, unde au făcut cumpărături, au vizitat catacombele și s-au plimbat la celebra Fontana di Trevi. Actorul a fost văzut chiar aruncând o monedă în fântână pentru a-și pune o dorință, ceea ce este o tradiție la Trevi.

Timberlake era îmbrăcat în pantaloni gri și adidași albi, adăugând un tricou închis la culoare sub un cardigan negru. Senzația muzicii pop a purtat și o șapcă de baseball, completând-o pe soția sa, care a purtat o ținută neagră. La rândul ei, fosta vedetă din 7th Heaven a fost elegantă într-o rochie lungă, cu plasă, peste care a adăugat o geacă biker din piele.

Jessica Biel și soțul ei păreau bine dispuși, în timp ce zâmbeau și discutau cu un mic grup de oameni. Cei doi au început să se întâlnească în 2007 și s-au logodit patru ani mai târziu, în decembrie 2011. Biel și Timberlake s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii romantice care a avut loc în Italia, în luna octombrie a anului următor. De asemenea, au împreună doi copii, pe Silas, în vârstă de 8 ani, și pe Phineas, în vârstă de 2 ani.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre intervențiile cosmetice la care apelează pentru a avea un look de invidiat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people