Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Imaginile inedite dezvăluite de actriță

Jessica Alba și Cash Warren s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare ale peliculei Fantastic Four.

Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Imaginile inedite dezvăluite de actriță

Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit în acest weekend 16 ani de căsnicie. Pentru a marca momentul, actrița, în vârstă de 43 de ani, a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu partenerul său, dar și cu cei trei copii pe care îi au împreună. De asemenea, Jessica i-a transmis lui Cash un mesaj emoționant, în care mărturisea că e „mândră că au ajuns atât de departe”.

„16 ani de căsnicie, 20 de ani împreună și încă o veșnicie de trăit. La mulți ani@cash_warren.”, a scris Alba în descrierea postării de pe Instagram.

„Sunt mândră de noi pentru că am ajuns atât de departe. Nu există un set real de reguli sau îndrumări care să te pregătească vreodată pentru ceea ce înseamnă să te angajezi față de o altă persoană și să formezi o familie. La bine și la rău, am regăsit mereu drumul unul către celălalt și ne-am ales unul pe celălalt. La mulți ani nouă, te iubesc”, a mai adăugat actrița.

În prima imagine postată pe Instagram îi putem vedea pe cei doi în ținute de gală, Jessica purtând o rochie elegantă, iar Cash un costum clasic. O altă fotografie îi arată pe Warren și Alba ținându-i în brațe pe doi dintre cei trei copii ai lor, în timp ce se aflau în vacanță. De asemenea, actrița a mai inclus și câteva poze în care apare în ipostaze tandre cu Warren, în vârstă de 45 de ani, dar și o fotografie cu întreaga sa familie.

Luna trecută, Jessica Alba a împlinit 43 de ani. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familia ei în casa sa din Los Angeles. Spre încântarea fanilor, fondatoarea Honest Company a împărtășit pe Instagram mai multe imagini surprinse în timpul petrecerii.

„Încă o călătorie în jurul soarelui. Mă simt incredibil de binecuvântată și recunoscătoare”, a scris Jessica pe Instagram.

În imaginile publicate pe rețeaua de socializare, o putem vedea pe actriță alături de soțul său, Cash Warren, în vârstă de 45 de ani, dar și de cei trei copii ai lor: Honor Marie, în vârstă de 15 ani, Haven Garner, în vârstă de 12 ani, și Hayes, în vârstă de șase ani. De asememnea, la petrecere au participat și părinții săi, Catherine și Mark Alba. În plus, Jessica a dezvăluit și un clip video cu tatăl său în timp ce dansa pe muzica formației Mariachi Lindas Mexicanas, dar și o fotografie cu cele patru torturi pe care le-a ales pentru ziua sa de naștere.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Într-un interviu acordat pe Instagram lui Katherine Schwarzenegger, actrița a vorbit despre cum e să ai trei copii și mai multe afaceri, despre cum decurge căsnicia alături de producătorul Cash Warren, și care sunt secretele unei relații de durată. La începutul lunii trecute, Jessica Alba a anunțat că se va retrage din funcția de director de creație al companiei The Honest Company, pe care a fondat-o în 2011, dar că va continua să ofere consiliere strategică prin rolul meu în consiliul de administrație'.

„Este totul roz pentru doi ani și jumătate. Dar, după aceea, deveniți colegi de cameră. Pur și simplu faci mișcările, împarți responsabilitățile. E ca și cum ai bifa căsuțele, nu?”, a spus vedeta.

De asemenea, Jessica Alba a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista People că folosește platforma TikTok pentru a se apropia de copiii săi.

„De asta m-am și înscris pe această platformă în primă fază”, a spus actrița, care a devenit o adevărată inspirație pe TikTok pentru sesiunile de dansuri cu familia. „Îmi doream să fac ceva care să le placă și lor, chiar dacă nu era în zona mea de confort.”

Citește și:
Jessica Biel, mărturisiri oneste despre căsnicia cu Justin Timberlake: „Un proiect în curs de desfășurare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people