Jessica Alba, imagini de colecție cu întreaga familie în vacanță în Hawaii

Jessica Alba a împărtășit imagini superbe cu familia ei, din timpul vacanței de vis din Hawaii.

Jessica Alba, imagini de colecție cu întreaga familie în vacanță în Hawaii

Jessica Alba se bucură de o pauză de la agitația cotidiană alături de familia sa și a optat în această vacanță de primăvară pentru o destinație de vis. Actrița a împărtășit cu fanii săi din mediul online mai multe imagini de colecție din Hawaii, fiind foarte încântați de alegerea făcută.

Pozând alături de familia ei în timpul vacanței lor din Hawaii, co-fondatoarea Honest Company, în vârstă de 41 de ani, s-a afișat într-o rochie roșie, sprijinindu-se de fiica ei Honor, în vârstă de 14 ani, care îi seamănă din ce în ce mai mult. Soțul vedetei, Cash Warren, este surprins într-o atmosferă relaxată și stă cu un braț în jurul fiecăreia dintre fiicele sale, Haven, în vârstă de 11 ani, și Honor. În fața lui Warren și în prim-planul fotografiei stă fiul cuplului și mezinul familiei, Hayes, în vârstă de 5 ani.

Jessica Alba, vacanță de vis cu familia în Hawaii

Familia Jessicăi Alba pare să petreacă timp prețios împreună pe insulă, bucurându-se de liniște și soare în vacanță. Deși programul actriței este unul destul de încărcat, Jessica și Warren sunt adepții călătoriilor în familie, alături de copii. În ianuarie, aceștia au petrecut o zi specială la Disneyland cu ocazia aniversării lui Hayes, care a împlinit vârsta de 5 ani.

„Sărbătorim vârsta noastră de 5 ani cu echipa! 🥳🎉 iubesc amintirile pe care le creăm la @disneyland cu toată familia și cei mai buni prieteni ai noștri 🤍 #thisis5 👍🏽 #happybirthdayhayes 🥰”, a scris vedeta din Fantastic Four.

Actrița a apărut anul trecut într-un episod al podcastului Raising Good Humans de la Dear Media pentru a discuta despre experiența ei de a crește atât un adolescent, cât și un copil mic și a împărtășit ceea ce crede ea că este una dintre cele mai dificile părți ale parentingului.

„Cea mai dificilă parte în a fi părinte este să le permiți copiilor tăi să facă o greșeală și să știi când va fi prea greu sau prea mult. Și atunci îți spui: ‘Cred că nimic nu este prea mult.’. Dar îmi place, de asemenea, că nu sunt greșeli, sunt lecții și că sunt menite să treacă prin provocări și că este menit să îi scoată pe partea cealaltă. Așa că, da, este imposibil. Acesta este un lucru cu care mă lupt cu siguranță.”, a explicat ea în februarie.

Într-un interviu acordat pe Instagram lui Katherine Schwarzenegger, Jessica Alba a vorbit deschis despre cum e să ai trei copii și mai multe afaceri, despre cum decurge căsnicia alături de producătorul Cash Warren, și care sunt secretele unei relații de durată.

Este totul roz pentru doi ani și jumătate. Dar, după aceea, deveniți colegi de cameră. Pur și simplu faci mișcările, împarți responsabilitățile. E ca și cum ai bifa căsuțele, nu?„, a spus vedeta.

Alba a subliniat că romantismul e greu de păstrat când intervin copiii și grijile de toate felurile, dar că e esențial să comunici imediat când ești nefericit în loc să lași animozitățile să treneze și, la un moment dat, să explodeze. „Ceea ce ni s-a întâmplat și nouă, suntem totuși împreună de 17 ani”.

Citește și:
Georgina Rodriguez, dezvăluiri surprinzătoare despre stilul său de viață: „Economisești bani'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people