Jessica Alba, apariție inedită pe covorul roșu alături de cei trei copii

Jessica Alba împreună cu soțul ei, Cash Warren, au participat zilele trecute la un eveniment caritabil.

Jessica Alba, apariție inedită pe covorul roșu alături de cei trei copii

Jessica Alba împreună cu soțul ei, Cash Warren, au participat zilele trecute la evenimentul caritabil Baby2Baby Holiday Party și au pășit pe covorul roșu alături de cei trei copii ai lor.

Honor Warren, în vârstă de 11 ani, Haven Warren, 8 ani, și Hayes Warren, 23 luni, s-au aflat în centrul atenției la evenimentul care a avut loc în Los Angeles și au impresionat prin ținutele chic, dar casual.


Baby2Baby este o organizație non-profit care lucrează pentru a-i ajuta pe copiii până în 12 ani care se confruntă cu probleme financiare. Jessica Alba este una dintre cele mai active celebrități în cadrul acestei organizații, ea făcând parte din Consiliul Director, și este o prezență obișnuită la evenimentele pe care această organizație le are de-a lungul anului, cu scopul de a strânge fonduri pentru copii.

Jessica Alba, în vârstă de 38 de ani, a vorbit recent despre care sunt obstacolele pe care le-a avut de trecut de când a devenit mamă. Mai mult, ea a dezvăluit că fiica ei cea mare, Honor, se machiază, folosind chiar și fard de obraz. „Seamănă cu un personaj dintr-un anime. Își face chiar și pistrui.”

Recent, Jessica Alba le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video în care apare în timp ce curăța după băiatul ei. Ea a explicat ulterior și că își îndeamnă fiicele să o ajute atunci când este cazul. „Le spun fetelor mele: Pe lângă faptul că v-am schimbat și ați vomitat pe mine când erați mici, acum aveți și rău de mișcare, așa că, de fiecare dată când călătorim cu mașina, trenul sau avionul, trebuie să fiu pregătită. Este amuzant. Așa că le spun: „Trebuie să mă ajutați să curăț aici.” Iar ei spun: „Este dezgustător, mami!”

De asemenea, Jessica Alba a vorbit și despre faptul că cei trei copii ai ei o ajută să devină o persoană mai bună. „Este foarte drăguț deoarece mă determină să îmi deschid sufletul și să am compasiune, empatie pentru oamenii care sunt diferiți față de mine”, a declarat Jessica Alba.

Citește și:
Jessica Alba a renunțat la mâncare pentru a nu deveni ținta agresorilor de la Hollywood

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people