Jennifer Lopez, surprinsă la cină alături de un bărbat celebru. Copiii artistei au fost și ei prezenți

Lopez a strălucit în timpul ieșirii, purtând o rochie roz pal.

Jennifer Lopez, surprinsă la cină alături de un bărbat celebru. Copiii artistei au fost și ei prezenți

Jennifer Lopez a fost toată numai zâmbete în timp ce lua cina la restaurantul Arden din Los Angeles, după ce a participat la AFI Fest 2024. Actrița din Selena a fost fotografiată sâmbătă seara împreună cu gemenii săi de 16 ani, Max și Emme, și antrenorul vocal Stevie Mackey, la acest local de renume.

Jennifer Lopez, surprinsă la cină alături de antrenorul vocal și copiii ei

Lopez a strălucit în timpul ieșirii, purtând o rochie roz pal. Vedeta din Wedding Planner, în vârstă de 55 de ani, a completat ținuta cu un palton Erdem cu guler în valoare de $7,095, decorat cu broderii în partea de sus.

sursa: Profimedia

De asemenea, ea a ales o pereche de pantofi Lidia de la Paris Texas de $417 de culoare argintie și un clutch roz deschis. Starul din Marry Me a optat pentru un machiaj complet, cu un look smokey eye, obraji conturați și buze nude lucioase.

sursa: profimedia

Lopez și-a coafat părul blond auriu într-un blowout elegant cu bucle ușoare și o cărare pe mijloc. Pe de altă parte, Max a adoptat un stil casual, purtând o jachetă în carouri închise și pantaloni negri, alături de o șapcă Bass Pro Shops. Emme s-a asortat aproape perfect cu Max, îmbrăcată într-un tricou negru, pantaloni albaștri și teniși negri Converse.

sursa: Profimedia

Mackey a continuat tema all-black, purtând o cămașă neagră cu nasturi și pantaloni asortați, completând ținuta cu pantofi maro din piele.

Mai devreme în aceeași seară, Lopez a împărtășit fotografii de pe covorul roșu de la AFI Fest, în timp ce își promova viitorul film, Unstoppable. Actrița a atras toate privirile într-o pereche de pantaloni scurți roz și o bluză albă cu decolteu adânc.

Lopez a accesorizat ținuta cu o jachetă bej, pantofi stiletto nude și un brâu maro. În mijlocul divorțului său în curs de desfășurare de Ben Affleck, Lopez a purtat o altă ținută chic la un prânz în Beverly Hills, duminica trecută.

Actrița pregătește două proiecte majore pentru anul următor

După despărțirea de Ben Affleck, Jennifer Lopez își dorește să se concentreze asupra carierei sale. Cel puțin asta a declarat o sursă apropiată pentru DailyMail.com, care a subliniat că artista „vrea ca anul viitor să fie cel mai bun an al ei pentru a arăta lumii că viața ei amoroasă dezamăgitoare nu a doborât-o. Va renaște.”

Potrivit unei surse apropiate, cântăreața va face două mișcări importante în noul an. În primul rând, va face campanie pentru a câștiga un Oscar pentru rolul său în filmul Unstoppable, produs de Affleck și prietenul său, Matt Damon. Sursa a adăugat că Ben și Matt o vor sprijini în încercarea ei de a impresiona Academia.

„Vrea un Oscar pentru Unstoppable”, a spus o sursă pentru DailyMail.com. „Este senzațională în film, l-am văzut și wow, a dat tot ce avea mai bun. Cred că mulți i-au subestimat abilitățile actoricești, dar acest film este un semnal de alarmă, ca și cum ar spune: hei, oameni buni, chiar poate să joace excelent.”

Lopez a fost dezamăgită că nu a câștigat un Oscar pentru Hustlers, așa că speră ca noul său film îi va aduce râvnitul premiu.

„Jen și-a dorit Oscarul pentru Hustlers și a simțit că îl merita, și, în mare parte, chiar așa era, dar există prejudecăți în legătură cu ea”, a spus sursa pentru DailyMail.com. „Speră că va obține trofeul pentru Unstoppable.”

De asemenea, Jennifer Lopez va relua în vara lui 2025 turneul Greatest Hits, pe care l-a anulat în acest an din cauza despărțirii de Ben Affleck.

Citește și:
Adrian Nartea, la un pas de divorț. Ce a dezvăluit actorul despre problemele din căsnicia lui: „Neajunsuri neexplicate și neexprimate din lipsă de timp și comunicare…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people