Jennifer Lopez, surprinsă cu inelul pe deget, după ce a depus actele de divorț

Jennifer Lopez a fost surprinsă în timp ce purta un inel pe degetul inelar, după ce a depus actele de divorț.

Jennifer Lopez, surprinsă cu inelul pe deget, după ce a depus actele de divorț

Jennifer Lopez a fost surprinsă purtând un inel pe degetul inelar în timp ce ieșea de la un spa, pe fondul divorțului de Ben Affleck.

Jennifer Lopez, surprinsă cu inelul pe deget

Cântăreața de 55 de ani, cunoscută pentru cariera sa impresionantă în muzică și actorie, a fost fotografiată pe 4 septembrie în fața unui spa din apropierea faimosului Rodeo Drive, purtând mai multe inele pe mâna stângă, inclusiv unul pe degetul inelar. La scurt timp după, Jennifer Lopez a vizitat o vilă de 27 de milioane de dolari din Beverly Hills, aflată în prezent la vânzare.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Nu este clar dacă inelul era verigheta de platină pe care i-a oferit-o Ben Affleck, fostul ei soț, în 2022, când cei doi s-au căsătorit, dar nu părea să fie inelul său de logodnă. Jennifer Lopez a depus cererea de divorț pe 20 august, chiar în ziua în care se împlineau doi ani de la a doua ceremonie de nuntă a cuplului.

Lopez a ajuns la spa în jurul orei 11:00 și a plecat la 11:40. După aceea, a fost văzută în fața reședinței din Beverly Hills, pe care a vizitat-o puțin după prânz. Potrivit relatărilor, ea a petrecut 35 de minute în interiorul casei înainte de a se urca în Land Rover-ul ei alb și a pleca.

Fostul cuplu își vinde casa de 68 de milioane de dolari

Proprietatea are 8 dormitoare și 10 băi, având o suprafață impresionantă de 14.720 de metri pătrați, conform TMZ. Totuși, casa pare modestă în comparație cu mega-reședința de 68 de milioane de dolari, cu 12 dormitoare și 24 de băi, pe care Lopez și Affleck au cumpărat-o în 2023.

Cuplul, odinioară fericit, a pus acea casă pe piață în iulie, pe măsură ce zvonurile despre divorț au devenit din ce în ce mai intense. Proprietatea – situată nu departe de vila de 27 de milioane de dolari pe care Lopez a vizitat-o recent – a rămas pe piață de mai bine de o lună, aparent fără prea mult interes. Între timp, Affleck și-a cumpărat o locuință de burlac în Brentwood, în valoare de 20,5 milioane de dolari, la câteva săptămâni după ce fosta lor casă de vis a fost scoasă la vânzare. Actorul nu s-a mutat imediat în noua sa casă, ci a ales să se instaleze temporar într-o locuință închiriată din aceeași zonă.

După ce Affleck și-a găsit noua locuință, au apărut zvonuri că și Lopez caută o locuință proprie. Acum, cu divorțul oficial în desfășurare, se pare că artista se concentrează pe găsirea unei case noi, începând să-și construiască o viață fără Affleck. Lopez a depus personal cererea de divorț, fără ajutorul unui avocat, conform documentelor din instanță. Cuplul nu ar fi avut un contract prenupțial, ceea ce înseamnă că toate proprietățile lor – nu doar cele achiziționate împreună – sunt supuse împărțirii.

Faptul că Lopez și Affleck nu au avut un contract prenupțial ar putea complica lucrurile, existând riscul ca divorțul să devină „urât”, conform unui nou raport.

De asemenea, s-a speculat că cei doi ar putea pierde până la 25 de milioane de dolari din vânzarea fostei lor reședințe din Beverly Hills. Un investitor imobiliar a declarat recent că locuința, listată în prezent la 68 de milioane de dolari, ar avea de fapt o valoare cuprinsă între 40 și 50 de milioane de dolari.

Citește și:
Premiera Joker la Veneția: o celebrare pentru Lady Gaga și Joaquin Phoenix

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people