Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși într-o ipostază neașteptată, pe fondul zvonurilor de divorț. Detaliul care a atras atenția tuturor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în timpul unui gest stângaci, la meciul de bachet al fiului actorului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși într-o ipostază neașteptată, pe fondul zvonurilor de divorț. Detaliul care a atras atenția tuturor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți împărțind un sărut stângaci în aer, în timp ce s-au reunit la meciul de baschet al fiului actorului, duminică, în Los Angeles. Vedeta din Hustlers, 54 de ani, și regizorul Argo, de 51 de ani, au sosit separat la un YMCA local pentru a-l încuraja pe fiul actorului, Samuel, în vârstă de 12 ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, gest surprinzător în public

Cei doi soți s-au salutat afară, dar au ales să nu se sărute pe buze, procedând în schimb la un sărut în aer, Ben părând apoi să-și bată ușor soția pe spate, înainte de a se îndrepta împreună spre eveniment. De asemenea, a fost prezentă și mama lui Affleck, Christopher Anne ‘Chris’ Boldt, precum și fosta sa soție Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani. Chris a plecat ulterior de la evenimentul sportiv împreună cu fosta noră. În timpul unui moment adorabil actrița din 13 Going On 30 a fost fotografiată ajutând-o pe fosta soacră să se urce în mașină. 

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Între timp, Lopez a arătat șic într-un top negru cu mânecă lungă și jeans albaștri. Ea și-a lăsat desprins părul pentru această ocazie și a purtat ochelari de soare ușor colorați. Actrița din Maid In Manhattan a purtat cu ea o geantă neagră din piele și cerceii aurii care o caracterizează. 

Ben Affleck a avut un aer casual într-un tricou roșu, jeans albaștri, pantofi sport și o jachetă roșie de catifea. Mama lui purta un cardigan negru peste un top albastru și pantaloni negri asortați. De asemenea, Jennifer Garner a fost chic într-un pulover maro, jeans albaștri, mocasini negri și o pălărie maro.

sursa: Profimedia

Mai devreme în cursul zilei, Lopez a fost văzută la o piață de fermieri cu copilul ei Emme, în vârstă de 15 ani, ceea ce ar putea explica de ce a ajuns la eveniment separat de Affleck.

Cei doi sunt în mijlocul zvonurilor legate de divorț

A fost o săptămână plină de ieșiri în familie pentru Affleck. El și fosta sa soție au fost văzuți împreună sâmbătă, când au participat la un alt meci al fiului actorului. Actorul a fost fotografiat purtând verigheta, în ciuda zvonurilor de divorț care au apărut în ultima perioadă. Între timp, Affleck și Lopez au participat la ceremonia de absolvire a fiicei sale Violet, joi. Lor li s-au alăturat gemenii ei Max și Emme, precum și ceilalți copii ai lui Ben.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2022, în prezent „locuiește separat”. Affleck ar sta într-o chirie de 100.000 de dolari pe lună în Brentwood, iar Lopez locuiește în conacul lor de 60 de milioane de dolari din Los Angeles. S-a dezvăluit recent că locuința din Brentwood se află la doar două străzi distanță de mama copiilor săi, care se pare că încearcă cu disperare să-l ajute pe Ben să-și salveze căsnicia de doi ani cu Lopez.

În ciuda problemelor lor conjugale, o sursă a declarat vineri pentru People că Ben și Jennifer „încă vor să pună copiii pe primul loc”, adăugând că cei doi „au fost întotdeauna foarte orientați spre familie”.

Citește și:
Actrița Anca Dinicu este însărcinată și a dezvăluit primele imagini cu burtica de gravidă: „Mai bine să aflați de la mine'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people