Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu în calitate de soț și soție

Jennifer Lopez și Ben Affleck au strălucit aseară la un eveniment Ralph Lauren.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu în calitate de soț și soție

Jennifer Lopez și Ben Affleck au participat la evenimentul Ralph Lauren Spring 2023 Fashion Experience din San Marino, California. Aceasta a fost prima apariție pe covorul roșu a celor doi de când s-au căsătorit.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Jennifer Lopez a atras toate privirile, cucerindu-i pe cei prezenți la eveniment cu ținuta sa. Aceasta a optat pentru o rochie neagră cu dungi subțiri, ce îi punea în evidență decolteul, o pereche de pantofi cu toc Christian Louboutin și o pălărie. La fel de elegant a fost și soțul său, Ben Affleck, care a ales să poarte un sacou, o pereche de pantaloni negri și o cămașă în aceeași nuanță.

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară la sfârșitului lui august, la o lună după ceremonia secretă din Las Vegas. Cei doi au organizat o petrecere ce s-a întins pe trei zile. Evenimentul a avut loc pe proprietatea lui Ben Affleck din Riceboro, Georgia, pe care actorul a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani pentru suma de 8 milioane de dolari.

Cele trei zile de „celebrare intimă pentru familie și prieteni” au început cu o cină de repetiție vineri. Ceremonia propriu-zisă a avut loc sâmbătă, iar cuplul și-a încheiat weekendul cu un grătar și un picnic duminică alături de cei dragi.

Pentru nunta cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a purtat nu una, ci trei rochii de mireasă realizate special pentru ea de designerul Ralph Lauren. Prima rochie, pe care Lopez a purtat-o pentru a merge spre altarul unde ea și Affleck și-au spus jurămintele, a fost o interpretare a rochiei clasice cu guler a designerului.

Peste 1.000 de batiste și 500 de metri de țesătură au fost tăiate în volane și atașate manual pentru a crea fusta voluminoasă și romantică, conform comunicatului de presă al lui Ralph Lauren, iar ținuta a fost completată de un voal impresionant pentru o doză suplimentară de dramatism. De asemenea, mireasa a purtat bijuterii Mikimoto în valoare de aproape 100.000 de dolari, asortând cercei delicați cu perle și diamante albe cu un inel cu detalii florale.

Pentru recepție, Jennifer Lopez s-a schimbat într-o rochie stil candelabru, împodobită cu mii de șiruri de perle în cascadă. 30 de artizani au petrecut 700 de ore brodând manual rochia cu micro-pliuri de tul de mătase, decorate cu perle minuscule și cristale Swarovski.

Nu în ultimul rând, cântăreața și actrița a purtat o a treia rochie de mireasă, elegantă, în stil sirenă, cu decupaje împodobite cu cristale Swarovski, și un voal din organza. Și Ben Affleck, dar și copiii celor doi au purtat ținute realizate tot de Ralph Lauren.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a căsătorit prima dată în iulie în Las Vegas. Artista a confirmat căsătoria cu actorul prin imagini publicate în ediția din 17 iulie a newsletter-ului ei „On The JLo.”

„Am făcut acest pas. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. Și se dovedește că dragostea noastră a fost răbdătoare. A avut răbdare 20 de ani”, a declarat actrița din Marry Me, vorbind despre nuntă.

Citește și:
Motivul pentru care Angelina Jolie și-a dorit să scape de Chateau Miraval, domeniul deținut alături de Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people