Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente tensionate în timpul vacanței din Caraibe. Cum au fost surprinși de paparazzi

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși într-o ipostază tensionată în timpul vacanței din Caraibe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente tensionate în timpul vacanței din Caraibe. Cum au fost surprinși de paparazzi

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au bucurat recent de o vacanță exotică. Celebrul cuplu a fost surprins pe insula St. Barts din Caraibe, însă se pare că escapada romantică nu a fost lipsită de momente tensionate. Lopez și Affleck au fost fotografiați în timp ce se certau într-un magazin de bijuterii. În imaginile publicate de Marca, Ben pare nervos și gesticulează vehement, în timp ce J.Lo îl ascultă.

Cearta nu a durat însă mult timp, actorul în vârstă de 51 de ani fiind apoi suprins în timp ce o îmbrățișa pe soția sa, Jennifer Lopez. Mai târziu, cei doi s-au plimbat și s-au ținut de mână, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu este însă pentru prima oară când cei doi sunt fotografiați în astfel de momente. În luna octombrie, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau cu mașina prin Los Angeles. Din imaginile dezvăluite de presa mondenă reiese că celebrul cuplu avea parte de o discuție aprinsă, Affleck fiind fotografiat gesticulând într-un mod foarte animat, în timp ce Lopez îl asculta vizibil nemulțumită. La un moment dat, cântăreața chiar s-a uitat furioasă în zare, în timp ce actorul continua să îi vorbească.

Chiar dacă din imagini pare că cei doi treceau printr-o situație tensionată, o sursă apropiată a declarat în exclusivitate pentru Page Six că nu a existat „nimic aprins în discuția lor”.

În plus, in luna mai, cei doi au părut destul de tensionați la premiera filmului The Mother, cel mai nou proiect al actriței în vârstă de 54 de ani. Chiar dacă fanii au speculat că relația lor nu e tocmai roz, un specialist a declarat pentru Daily Mail că cei doi nu se certau, ci doar dezbăteau modul în care să pozeze în fața camerelor de fotografiat. Potrivit acestuia, actrița l-ar fi întrebat pe soțul său dacă topul său decoltat „dezvăluie prea mult”, iar acesta a asigurat-o că totul este în regulă. Apoi, Affleck i-ar fi spus lui Lopez să se apropie de el și ar fi calmat-o, zicându-i: „Nu-ți face griji, iubito”. „Vino lângă mine”, ar fi răspuns apoi Jennifer.

După ce au terminat de pozat, actorul și-a sărutat soția și a întrebat-o din nou dacă este bine. Lopez a spus: „Da”, iar apoi l-a informat pe Affleck că trebuie să „se dea la o parte”.

Deși situația de pe covorul roșu a fost explicată, Affleck și Lopez au fost recent surprinși în alte ipostaze tensionate. În clipul video care a ajuns viral, actorul îi deschide soției sale ușa mașinii, iar apoi, după ce aceasta se urcă, o trântește nervos. Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat la acest video, susținând că între cele două vedete a avut loc o ceartă.

„Ohh, la naiba! Ben Affleck, vizibil iritat, îi trântește ușa lui Jennifer Lopez”, a scris o persoană pe Twitter. „Poți să ai totul și totuși să fii nefericit”, a comentat o altă persoană, în timp ce un alt internaut a scris: „Cu siguranță se ceartă lol”.

De asemenea,  la gala Premiilor Grammy din 2023, Jennifer Lopez i-ar fi cerut soțului ei să depună mai mult efort în timpul ceremoniei, după ce l-a lovit în joacă pe bărbatul de 51 de ani și i-ar fi spus să pară că se distrează, într-o conversație jenantă surprinsă de camerele de filmat.

Lopez și Affleck, care frecvent pare încordat sau furios când se află în public, au fost văzuți schimbând cuvinte tensionate în timpul evenimentului, chiar în momentul în care prezentatorul Trevor Noah s-a așezat lângă ei. Potrivit DailyMail, J.LO. i-ar fi cerut partenerului ei să pară mai „prietenos și mai motivat.” Totuși, actorul nu și-a schimbat expresia facială. Schimbul de replici dintre cei doi a fost transcris de un cititor pe buze, la cererea redacției britanice.

În plus, un expert în limbajul trupului a analizat în detaliu interacțiunea dintre cei doi, ajungând la concluzia că J.Lo încerca să controleze acțiunile lui Ben Affleck și că ambii erau mai degrabă iritați' decât fericiți.

Citește și:
Kanye West a dezvăluit noi imagini controversate cu soția lui, Bianca Censori: „Fără pantaloni anul acesta'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people