Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând locuința de 60 de milioane de dolari, pe fondul zvonurilor de divorț

Jennifer Lopez și Ben Affleck vând conacul de 60 de milioane de dolari în care au locuit împreună.

Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând locuința de 60 de milioane de dolari, pe fondul zvonurilor de divorț

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt amândoi de acord să își vândă casa conjugală pe fondul zvonurilor de divorț, potrivit unui nou raport. Cuplul a fost nemulțumit de mult timp de conacul de 60 de milioane de dolari și 38.000 de metri pătrați din Beverly Hills, California, după cum a transmis publicația People.

Jennifer Lopez și Ben Affleck vând conacul de 60 de milioane de dolari

Cuplul se confruntă în ultima perioadă cu controverse și zvonuri legate de divorț, după ce actorul a fost surprins fără verighetă la mână, iar surse susțin că relația lor nu mai funcționează. De asemenea, se vorbește acum despre faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck vând conacul de 60 de milioane de dolari în care locuiesc împreună.

„Lui Ben nu i-a plăcut niciodată casa”, a împărtășit o sursă. „Este prea departe de copiii lui”.

Totodată, sursa a mai spus că Jennifer Lopez crede că proprietatea este „prea mare pentru ea”. Vedetele din „Gigli” au cumpărat casa în mai 2023 pentru familia lor. Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, îi împarte pe Violet, de 18 ani, Seraphina, de 15 ani, și Samuel, de 12 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în timp ce Jennifer Lopez, de 54 de ani, este mama gemenilor Max și Emme, de 16 ani, pe care îi are cu fostul său soț, Marc Anthony.

„Affleck și-a revenit acum și înțelege că pur și simplu nu există nicio posibilitate ca acest lucru să funcționeze”, a declarat atunci o sursă în exclusivitate pentru Page Six. Persoana din interior a adăugat că laureatul cu Oscar consideră timpul petrecut împreună un „vis febril”.

Deși Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc separat de ceva timp, o sursă apropiată a declarat recent că cei doi continuă să se vadă. Potrivit acesteia, ei păstrează o relație amiabilă și se întâlnesc cam de două ori pe săptămână.

„Sunt în continuare prieteni și se văd la câteva zile,” a mărturisit o sursă apropiată de Lopez pentru People, marți.

Cei doi nu ar mai locui împreună

Weekend-ul trecut, cei doi și-au petrecut timpul împreună în casa lor din Beverly Hills. Cu toate acestea, Ben Affleck a fost văzut sosind și plecând de la proprietate separat de Jennifer Lopez. Potrivit presei internaționale, de la jumătatea lunii mai, actorul locuiește într-o casă din Brentwood. 

Mai multe surse au declarat pentru publicație că cei doi au angajat un agent imobiliar de la compania The Agency pentru a vinde casa pe care au achiziționat-o împreună în luna mai a anului trecut.

Agentul imobiliar ar fi prezentat casa timp de aproximativ două săptămâni, însă până acum nu au existat cumpărători interesați. Sursa apropiată cuplului a precizat pentru TMZ că Lopez și Affleck cer „în jur de 65 de milioane de dolari” pentru locuința lor din California. Publicația a mai precizat că cei doi vor suferi o pierdere financiară de „milioane de dolari” în urma vânzării, din cauza „comisioanelor brokerului, a unei noi taxe ce se aplică în cazul proprietăților foarte scumpe, dar și cauza sumelor semnificative pe care le-au investit în îmbunătățiri”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au achiziționat casa de 43.000 de metri pătrați în valoare de 60,85 milioane de dolari în mai 2023 la 10 luni după ce s-au căsătorit la Las Vegas. Conacul are 17 dormitoare, 30 de băi și locuri de parcare pentru 80 de vehicule. În plus, Page Six a raportat că la începutul săptămânii trecute au fost încărcate pe site-ul de imobiliare Zillow noi imagini cu proprietatea impresionantă.

Citește și:
Ce a dezvăluit Andrei Ursu despre decizia de a participa la Asia Express împreună cu iubitul lui, Vlad Condurache: „Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people