Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit noi imagini de la nuntă, sărbătorind un an de căsnicie

Jennifer Lopez a împărtășit noi imagini de la nunta cu Ben Affleck, la un an de la căsătoria lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit noi imagini de la nuntă, sărbătorind un an de căsnicie

Duminică, Jennifer Lopez, nominalizată de două ori la premiile Grammy, a continuat sărbătorirea unui an de căsătorie cu cel de-al patrulea soț al ei, Ben Affleck, câștigător a două premii Oscar. Artista a împărtășit fotografii noi și inedite de la nunta lor de 400.000 de dolari, care a avut loc la proprietatea lui Affleck, în valoare de 8,9 milioane de dolari, de pe Hampton Island Preserve din Georgia.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au aniversat un an de căsnicie

Cuplul cunoscut anterior sub numele de „Bennifer” și-a obținut tehnic certificatul de căsătorie pe 16 iulie 2022 în Clark County, NV, înainte de a fugi la Little White Wedding Chapel de pe Las Vegas Strip. Actrița, în vârstă de 54 de ani, care a jucat rolul unei mirese în nouă filme, a oferit celor 250 de milioane de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare o privire de ansamblu asupra versurilor viitorului său cântec Dear Ben Pt. II. Acesta este unul dintre cele nouă cântece raportate pe care Jennifer i le-a dedicat soțului său, pe cel de-al nouălea album de studio This Is Me, care va avea 13 piese.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Dragă Ben / Stând aici singură / Privind inelul meu / Simțindu-mă copleșită / Mă face să vreau să cânt să cânt / Cum am ajuns aici / Fără o reluare / Oh, Doamne / Aceasta este viața mea”.

În postarea sa de pe Instagram, Jennifer Lopez a împărtășit două noi fotografii de la nunta sa cu Ben Affleck, în care fericirea este vizibilă pe chipul lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Lopez a lansat prima parte a cântecului – Dear Ben – pe albumul său din 2002 This Is Me… Then, în timpul relației sale anterioare de doi ani cu Affleck, care s-a încheiat în 2004. Cei doi actori au început să își trimită din nou mesaje în februarie 2021, cu două luni înainte ca ea să pună capăt logodnei cu coproprietarul echipei Minnesota Timberwolves, Alex Rodriguez.

Ce mesaj i-a transmis artista soțului ei de ziua sa de naștere

De asemenea, Ben Affleck a avut parte recent de toată dragostea din partea celor dragi, cu ocazia zilei sale de naștere. Jennifer Lopez a distribuit pe Instagram un videoclip în care cei doi cântă împreună pe melodia „(What A) Wonderful World” din 1960 a lui Sam Cooke, pentru a sărbători cea de-a 51-a aniversare a lui Affleck.

În postarea emoționantă de ziua de naștere, cei doi purtau cămăși albe asortate în timp ce se bucurau de timp de calitate împreună. Jennifer Lopez și Ben Affleck se aflau în mașină, iar pe drum cântau împreună o piesă celebră de dragoste. Cu ocazia zilei de naștere a actorului, artista i-a transmis acestuia un mesaj emoționant și plin de iubire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Dragă Ben… La mulți ani! Te iubesc!” a scris Lopez în descrierea postării, care îl arată pe soțul ei conducând în timp ce ea stătea pe scaunul pasagerului cu părul în vânt.

Citește și:
De ce Dana Săvuică nu dorește să se recăsătorească: „Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video