Jennifer Lopez se simte binecuvantata ca a putut avea copii

Cu o cariera in plina ascensiune si activitati din ce in ce mai multe in agenda, Jennifer Lopez pastreaza pe primul loc viata de familie.

Jennifer Lopez se simte binecuvantata ca a putut avea copii

Jennifer Lopez, in varsta de 47 de ani, se simte binecuvantata ca a putut sa faca copii la o varsta mai inaintata. Despre asta a vorbit in cadrul emisiunii Today si a varsat chiar cateva lacrimi, emotionandu-se puternic cand prezentatoarea a intrebat-o de copii ei. Am avut copii abia tarziu. Aproape ca ajunsesem sa cred ca nu o sa se intample si pentru mine. Sunt foarte constienta ca am fost binecuvantata. Putea sa fie total diferit', a marturisit ea.

Emotiile au cuprins-o repede, dar si-a revenit imediat, rugand-o pe prezentatoare sa nu o faca sa planga pentru ca este devreme si este obosita. Mi-au facut viata mult mai buna. O sa fiu intotdeauna recunoscatoare pentru asta. Nu o iau ca atare nici macar o zi', a mai continuat ea.

Cei doi copii pe care ii are cu Marc Anthony, gemenii Max si Emme, tocmai au implinit 9 ani. Chiar daca actrita, cantareata si dansatoarea Jennifer e implicata intr-o multime de proiecte si nu pare sa isi doreasca sa o ia mai usor in cariera, sustine ca isi face timp intotdeauna pentru copii ei, acestia fiind o prioritate.

Cei mici merg peste tot cu mama lor si astfel petrec foarte mult timp impreuna. Chiar daca in public este de acord cu atentia pe care o primesc ea si copii din partea paparazzilor, Jennifer nu vrea sa fie deranjata atunci cand se afla in confortul propriei case.

Citeste si:
De ce se intalneste Jennifer Lopez cu barbati mai tineri ca ea? Nu e vorba de varsta.'

Nimeni nu vrea paparazii in preajma familiilor lor, si Jennifer este una dintre vedetele careia nu-i este frica sa spuna ca o deranjeaza: Ma supara. E nerespectuos. Nu vreau oameni in preajma copiilor mei asa, in acel mod.'

Text: Marilena Iordache
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people