Jennifer Lopez, protagonista unui moment stânjenitor la Globurile de Aur. Ce a fost întrebată artista la un interviu

Fanii au apreciat amabilitatea cu care Jennifer Lopez a răspuns la o întrebare “nepoliticoasă”, “jenantă” și “penibilă”.

Jennifer Lopez, protagonista unui moment stânjenitor la Globurile de Aur. Ce a fost întrebată artista la un interviu

Duminică seară, la gala Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a fost pusă într-o situație stânjenitoare de către un jurnalist, care i-a adresat o întrebare despre căsnicia cu Ben Affleck. Reporterul Variety, Marc Malkin, a întrebat-o pe artista în vârstă de 54 de ani de unde știe că acesta va fi ultimul său mariaj, dat fiind faptul că a mai fost căsătorită de trei ori până acum.

„Se spune că știi atunci când e să fie. Iar atunci când e să nu fie…nu știi. Cred că mereu intri într-o chestie cu cele mai bune intenții. Eu așa fac. Nu doar în viața personală, ci și în viața profesională”, a răspuns Lopez.

Publicul a lăudat atitudinea artistei, apreciind amabilitatea cu care a răspuns la întrebarea „nepoliticoasă”, „jenantă” și „penibilă”.

„Acest interviu a fost atât de jenant și de ciudat – dacă aș fi fost J Lo aș fi plecat”, a scris un fan pe platforma X. „De ce ai întreba-o așa ceva? A răspuns cu amabilitate, dar nu e cool”, a spus un alt internaut. „O întrebare cu adevărat nepoliticoasă și nepotrivită”, a fost părerea unui alt fan.

Într-un alt interviu oferit la gala Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a vorbit și despre starea de spirit a soțului său, care pare întotdeauna încordat sau furios când se află în public.

„Ben se simte bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru Ben. Este fericit. Este aici, este nominalizat”, a declarat Lopez pentru Entertainment Tonight, precizând că nici măcar Affleck nu înțelege de ce publicul este atât de fascinat de expresiile sale faciale.

Într-un nou interviu oferit publicației Variety, Jennifer Lopez a vorbit onest despre relația pe care a avut-o cu Ben Affleck la începutul anilor 2000. Artista în vârstă de 54 de ani a mărturisit că povestea lor de dragoste a fost atât de intens mediatizată, încât amândoi suferă în prezent de sindromul de stres post-traumatic (PTSD).

„Amândoi avem PTSD' din cauza experienței inițiale, a spus J.Lo, adăugând însă că acum reușesc să controleze mult mai bine situația. „Suntem mai în vârstă acum. Suntem mai înțelepți. De asemenea, știm ce este important, ce este cu adevărat important în viață. Nu este atât de important ce cred ceilalți oameni. Este vorba despre a fi sincer cu tine.'

În prezent, artista pregătește lansarea viitorului său album, „This Is Me… Now„, o continuare a albumului său din 2002, „This Is Me… Then'. Discul va fi însoțit și de un film, care va aprofunda viața personală a cântăreței.

„În calitate de artiști, trebuie să ne urmăm inima, iar asta înseamnă că eu mi-am urmat inima și am făcut ceva ce poate că lumea a crezut că nu este cea mai bună idee, dar a trebuit să o fac', a declarat Jennifer despre noul său album, potrivit Daily Mail.

„Este foarte diferit de tot ceea ce am făcut vreodată în viața mea, este cel mai personal și înfricoșător proiect pe care l-am făcut vreodată', a mai spus Lopez recent pentru Extra.

Jennifer Lopez a adăugat că a petrecut mult timp lucrând la album în studio. Următorul ei proiect, „This Is Me… Now: The Film', va fi lansat în februarie 2024, împreună cu noul ei album.

„Când am intrat în studio, am fost acolo în fiecare zi și am scris la fiecare cântec. A fost un proiect foarte, foarte special, iar când a fost gata, am știut că vreau să fac ceva diferit cu el – și așa am făcut. Am făcut un film.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit și s-au logodit la începutul anilor 2000, înainte de a se despărți în 2004. Cei doi s-au reîntâlnit în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. Acum sunt părinți împreună cu cei cinci copii ai lor: Lopez îi împarte pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, cu fostul ei soț Marc Anthony, în timp ce Affleck și fosta soție Jennifer Garner îi împart pe Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, în vârstă de 14 ani, și Samuel, în vârstă de 11 ani.

Citește și:
Fratele Angelinei Jolie, James Haven, declarații rare despre divorțul actriței și copiii acesteia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people