Jennifer Lopez, „profund afectată” de divorțul de Ben Affleck. Ce sentimente are acum artista pentru fostul său soț

Chiar dacă ea a fost cea care a intentat divorțul, Jennifer Lopez este profund afectată de despărțirea de Ben Affleck.

Jennifer Lopez, „profund afectată” de divorțul de Ben Affleck. Ce sentimente are acum artista pentru fostul său soț

Deși nu își dorea să pună capăt mariajului cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a depus actele de divorț pe 20 august. Potrivit mai multor surse apropiate, cântăreața este profund afectată de această despărțire și dezamăgită de actorul din „Argo”, mai ales pentru că el a fost cel care a inițiat împăcarea lor.

„A afectat-o cu adevărat”, a declarat o sursă pentru PEOPLE despre J.Lo. „Este foarte supărată și dezamăgită de Ben.”

Sursa a adăugat că artista nu se simte confortabil să trăiască în luxoasa lor vilă de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, pe care au cumpărat-o împreună cu Affleck în luna mai.

„Ea și Ben au cumpărat casa pentru întreaga familie. Este mult prea mare pentru ea și plină de prea multe amintiri”, a adăugat sursa.

O altă persoană apropiată cântăreței a mai spus pentru publicația PEOPLE că Lopez nu își dorea divorțul.

„A fost extrem de dificil pentru ea faptul că Ben a ales să se îndepărteze de căsnicie și să își continue viața, lăsând-o în urmă. Nu voia un divorț. Voia să rezolve lucrurile. Se iubesc reciproc. Jennifer nu este genul de persoană care să renunțe ușor. A fost aproape o tortură pentru ea să aștepte și să spere.”

„Familia și prietenii ei sunt de acord că a fost decizia corectă”, a spus sursa, explicând că J.Lo este „înconjurată de multă dragoste și sprijin” și că „va fi bine” pentru că „este puternică și întotdeauna reușește să treacă peste orice.”

O altă sursă apropiată fostului cuplu Jennifer Lopez și Ben Affleck a declarat pentru publicația People că „schimbările uriașe de dispoziție' ale actorului din Argo ar fi fost motivul principal pentru care cântăreața a decis să încheie căsnicia.

„Puteai vedea comportamentul instabil, schimbările uriașe de dispoziție”, a spus sursa pentru People, menționând că temperamentul lui fluctua uneori de la „o stare extrem de fericită și caldă la un comportamentul întunecat.”

„Adevărul este că a existat multă dragoste, dar din păcate, ceea ce a devenit evident au fost schimbările de dispoziție imprevizibile ale lui Ben, pe care nu le putea ascunde de presă, oricât de mult s-ar fi străduit”, a continuat sursa.

„Încercau să rezolve problema, dar atunci când schimbările de dispoziție și oscilațiile mari între momentele de euforie și cele de depresie creează o toxicitate răspândită, nimeni nu te poate ajuta — trebuie să te ajuți singur”, a spus persoana apropiată, care a adăugat și că cei doi actori chiar s-au iubit. „Nu aș putea spune că nu a existat dragoste — bineînțeles că a existat. Lumea îi susținea, dar cine a spus el că era și cine s-a dovedit a fi erau două persoane diferite.”

Recent, presa internațională a raportat că Ben Affleck și-ar fi petrecut timpul cu fiica lui Robert F. Kennedy Jr. în vârstă de 36 de ani, Kick Kennedy. Un insider de la Hollywood a declarat pentru Page Six că cei doi au fost văzuți la Polo Lounge din Beverly Hills Hotel și în alte locații. Natura relației lor rămâne neclară, iar Kick a refuzat să comenteze.

Citește și:
Monica Bellucci și Tim Burton, apariție rară împreună. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people