Jennifer Lopez, pregătită să își refacă viața după despărțirea de Ben Affleck. Decizia importantă luată de artistă

Jennifer Lopez negociază achiziția unei vile din Los Angeles în valoare de 55 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez, pregătită să își refacă viața după despărțirea de Ben Affleck. Decizia importantă luată de artistă

Jennifer Lopez își dorește un nou început. Potrivit Page Six, artista în vârstă de 55 de ani negociază achiziția unei vile celebre, în valoare de 55 de milioane de dolari din Los Angeles. Imobilul de 30.000 de metri pătrați, care a aparținut în trecut fondatorului BCBG, Max Azria, este situat chiar lângă proprietatea pe care Sean „Diddy” Combs o vinde pentru 61 de milioane de dolari.

Surse apropiate au declarat pentru TMZ că Lopez încearcă să negocieze prețul casei, sperând să plătească undeva între 30 și 39 de milioane de dolari. Proprietatea Azria este situată în cartierul Holmby Hills din L.A. și dispune de 14 dormitoare, o seră, o casă de oaspeți, o piscină infinity cu saună, un cinematograf privat și o cameră de jocuri.

Conform Page Six, artista cunoaște foarte bine casa, deoarece a filmat acolo scene din noul său film, Atlas, care a avut premiera pe Netflix în mai. De asemenea, J.Lo a vizitat această proprietate și în martie 2023, când ea și fostul ei soț, Ben Affleck, căutau o casă. În cele din urmă, fostul cuplu a achiziționat o altă proprietate, situată în Beverly Hills, California. În prezent, imobilul este scos la vânzare. O sursă apropiată a declarat că artista nu se simte confortabil să trăiască în luxoasa lor vilă de 60 de milioane de dolari.

„Ea și Ben au cumpărat casa pentru întreaga familie. Este mult prea mare pentru ea și plină de prea multe amintiri”, a precizat sursa pentru PEOPLE.

Recent, Jennifer Lopez a publicat mai multe imagini surprinse pe parcursul acestei veri, demonstrând că, deși se află în plin divorț de Ben Affleck, se simte mai bine ca niciodată. Pe lângă fotografiile cu animalele sale sau cu prietenii apropiați, J.Lo a dezvăluit și un selfie îndrăzneț, în care purta un costum de baie alb, precum și câteva citate care păreau să fie adresate fostului său soț.

„Înflorește, este liniștită și de neatins, în pace” și „Totul se desfășoară în ordinea divină” au fost cele două mesaje pe care Lopez le-a postat pe contul său de Instagram. De asemenea, cântăreața a completat postarea cu următoarea descriere: „Oh, a fost o vară.”

Potrivit mai multor surse apropiate, cântăreața este profund afectată de despărțirea de Affleck și dezamăgită de actorul din Argo, mai ales pentru că el a fost cel care a inițiat împăcarea lor.

„A afectat-o cu adevărat”, a declarat o sursă pentru PEOPLE despre J.Lo. „Este foarte supărată și dezamăgită de Ben.”

O altă persoană apropiată cântăreței a mai spus pentru publicația PEOPLE că Lopez nu își dorea divorțul.

„A fost extrem de dificil pentru ea faptul că Ben a ales să se îndepărteze de căsnicie și să își continue viața, lăsând-o în urmă. Nu voia un divorț. Voia să rezolve lucrurile. Se iubesc reciproc. Jennifer nu este genul de persoană care să renunțe ușor. A fost aproape o tortură pentru ea să aștepte și să spere.”

„Familia și prietenii ei sunt de acord că a fost decizia corectă', a spus sursa, explicând că J.Lo este „înconjurată de multă dragoste și sprijin' și că „va fi bine' pentru că „este puternică și întotdeauna reușește să treacă peste orice.”

Citește și:
Joe Jonas și Sophie Turner au finalizat divorțul după o luptă complicată pentru custodia celor două fiice ale lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people