Jennifer Lopez pregătește o revenire majoră în 2025 pentru a se răzbuna pe Ben Affleck. Ce planuri are artista?

Se anunță un an plin pentru Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez pregătește o revenire majoră în 2025 pentru a se răzbuna pe Ben Affleck. Ce planuri are artista?

După despărțirea de Ben Affleck, Jennifer Lopez își dorește să se concentreze asupra carierei sale. Cel puțin asta a declarat o sursă apropiată pentru DailyMail.com, care a subliniat că artista „vrea ca anul viitor să fie cel mai bun an al ei pentru a arăta lumii că viața ei amoroasă dezamăgitoare nu a doborât-o. Va renaște.”

Potrivit unei surse apropiate, cântăreața și actrița în vârstă de 55 de ani va face două mișcări importante în noul an. În primul rând, va face campanie pentru a câștiga un Oscar pentru rolul său în filmul Unstoppable, produs de Affleck și prietenul său, Matt Damon. Sursa a adăugat că Ben și Matt o vor sprijini în încercarea ei de a impresiona Academia.

„Vrea un Oscar pentru Unstoppable”, a spus o sursă pentru DailyMail.com. „Este senzațională în film, l-am văzut și wow, a dat tot ce avea mai bun. Cred că mulți i-au subestimat abilitățile actoricești, dar acest film este un semnal de alarmă, ca și cum ar spune: hei, oameni buni, chiar poate să joace excelent.”

Lopez a fost dezamăgită că nu a câștigat un Oscar pentru Hustlers, așa că speră ca noul său film îi va aduce râvnitul premiu.

„Jen și-a dorit Oscarul pentru Hustlers și a simțit că îl merita, și, în mare parte, chiar așa era, dar există prejudecăți în legătură cu ea”, a spus sursa pentru DailyMail.com. „Speră că va obține trofeul pentru Unstoppable.”

De asemenea, Jennifer Lopez va relua în vara lui 2025 turneul Greatest Hits, pe care l-a anulat în acest an din cauza despărțirii de Ben Affleck.

„Când Jen și-a anulat turneul la începutul acestui an, a fost cu intenția de a-l face în 2025, așa că planurile sunt stabilite de ceva timp. Cu siguranță va fi un turneu Greatest Hits, strălucitor și spectaculos. Va purta ținute sexy și va arăta fantastic. Și este posibil să apară și câteva celebrități de top în anumite seri. Are o strategie inteligentă prin care își dorește să aducă pe scenă câteva nume mari pentru a face spectacolul și mai strălucitor. Lucrează acum la aducerea unor cântăreți de top care să participe la anumite show-uri”, a adăugat sursa pentru publicație.

Pe agenda pentru 2025 se află și filmul Kiss Of The Spider Woman. Este un musical în care Jennifer joacă și pe care l-a produs împreună cu Affleck.

Pe lângă cariera cinematografică, Jennifer își gestionează și brand-urile Delola și JLo Beauty. „Va lansa un nou produs pentru JLo Beauty, iar ea este foarte entuziasmată de asta. Îi place să lucreze la brand-urile sale”, a spus sursa pentru DailyMail.com.

Într-o nouă conversație cu revista Interview, publicată pe 9 octombrie, Jennifer Lopez a discutat cu Nikki Glaser despre o gamă largă de subiecte, inclusiv despre cel mai recent film al său, Unstoppable, și despre viața sa personală, profund încercată în ultimul an, după divorțul de Ben Affleck.

„Este un proces care durează toată viața”, a spus Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, referindu-se la călătoria ei continuă de autocunoaștere. „Asta îmi place cel mai mult la viață: nu există un punct de sosire. Ai mereu șansa să evoluezi și să te dezvolți, dacă vrei asta. Fie crești, fie mori, iar eu nu vreau să aleg partea cu moartea.”

„Și da, au fost momente când am crezut că am înțeles totul, iar apoi viața spune: „Hai să-ți mai trimitem ceva și să vedem dacă vei cădea din nou în capcană. Să vedem dacă ai învățat cu adevărat lecția aceea.” Și nu o învățasem”, a continuat Lopez.

În ceea ce privește viața ei amoroasă, Jennifer Lopez, care a depus actele de divorț la sfârșitul lunii august, a adăugat:

„Acum sunt încântată când spui că voi fi pe cont propriu. Da, nu caut pe nimeni, pentru că tot ce am experimentat în ultimii 25-30 de ani, trecând prin diverse situații dificile, mă face să mă întreb ce pot să fac când sunt doar eu, zburând singură… Ce-ar fi dacă sunt pur și simplu liberă?”.

În cadrul interviului, Jennifer Lopez i-a vorbit lui Nikki Glaser și despre cum a învățat să „fie bine pe cont propriu.”

„Munca constă în a te înțelege pe tine însuți. Este vorba despre a privi înapoi la sentimentele ascunse și la convingerile pe care le avem despre noi înșine, care ne determină să facem anumite alegeri și să formăm anumite tipare în viața noastră. Așadar, când ajungi într-un punct în care crezi că ai învățat lecțiile și apoi totul îți explodează din nou în față, îți dai seama: „OK, nu am învățat, deci ce trebuie să analizez acum?” Aș spune să nu te oprești niciodată din a privi în interior, pentru că este atât de ușor să dai vina pe toți ceilalți”, a spus Lopez.

„Dar trebuie să fii sănătos. Trebuie să fii complet, dacă vrei ceva mai complet. Trebuie să fii bine pe cont propriu. Credeam că am învățat asta, dar nu am făcut-o. Și apoi, vara aceasta, a trebuit să-mi spun: „Trebuie să plec și să fiu pe cont propriu. Vreau să-mi demonstrez că pot face asta.”

Când Glaser a întrebat dacă a fost greu, Lopez a răspuns:

„A fost al naibii de greu! E o senzație de singurătate, de necunoscut, de frică”, a adăugat ea. „Există tristețe. Există disperare. Dar atunci când stai cu aceste emoții și îți spui: „Aceste lucruri nu mă vor distruge”, îți dai seama că, de fapt, poți experimenta bucurie și fericire și singură… A fi într-o relație nu mă definește.”

Citește și:
Care a fost ultimul mesaj postat de Liam Payne, cu câteva minute înainte să moară. Artistul se afla în vacanță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
Mai multe din people