Jennifer Lopez, noi imagini emoționante cu gemenii ei, Emme și Max

Jennifer Lopez a împărtășit imagini emoționante cu gemenii ei, Emme și Max.

Jennifer Lopez, noi imagini emoționante cu gemenii ei, Emme și Max

Jennifer Lopez este o mamă extrem de mândră. Cântăreața în vârstă de 55 de ani a publicat recent pe Instagram noi fotografii cu gemenii ei, Emme și Max, în vârstă de 16 ani, în timp ce își exprima dragostea.

Jennifer Lopez, imagini adorabile cu gemenii ei

Lopez a apărut în prima fotografie cu Max stând într-o ușă. Vedeta arăta uimitor într-o rochie de plajă cu imprimeuri albe și verzi, în timp ce îl privea pe Max și îl ținea de mână pe băiatul de 16 ani. Artista a fost văzută în aceeași ținută de vară la o plimbare cu bicicleta cu Max în Hamptons, de ziua ei, pe 24 iulie.

Lopez și Emme au fost apoi surprinse într-un selfie entuziast, făcut în fața unei fântâni mari, într-o zi însorită petrecută împreună. Fotografia pare să fi fost făcută în timpul călătoriei lui Lopez la Paris cu gemenii în luna mai.

„Inima mea toată 💚🤍”, a scris Lopez cu entuziasm în descriere.

Gemenii au fost apoi văzuți într-o ultimă fotografie drăguță din copilărie, când stăteau împreună, privind în aceeași direcție. Lopez își împarte gemenii cu fostul ei soț, Marc Anthony. Cea mai recentă postare despre familia ei vine după ce a fost văzută sosind în New York joi, 25 iulie, după o ședere prelungită în Hamptons.

În timp ce se afla în Hamptons, Lopez și-a sărbătorit cea de-a 55-a aniversare cu o petrecere cu tema Bridgerton, unde s-a îmbrăcat într-o rochie de bal extravagantă cu corset, având la eveniment dansatori și un decor fastuos. Gemenii lui Lopez au fost văzuți în prezența altor rude și prieteni, inclusiv mama lui Lopez, Guadalupe Rodríguez.

Soțul artistei, Ben Affleck, nu a participat la petrecere, au confirmat mai multe surse pentru PEOPLE. Actorul în vârstă de 51 de ani și-a petrecut în schimb vara în Los Angeles, iar cei doi și-au petrecut cea de-a doua aniversare a nunții separați. Cu toate acestea, Jenniffer Lopez a fost însoțită de fiica lui Affleck, Violet, în vârstă de 18 ani, în călătoria ei pe Coasta de Est, la începutul acestei luni. Cele doă au fost văzute petrecând ziua împreună în Southampton, pe 14 iulie, la o plimbare cu bicicleta.

Ben Affleck și-ar fi cumpărat singur o locuință

Între timp, Ben Affleck și-ar fi cumpărat o casă nouă, în timp ce zvonurile conform cărora el și Jennifer Lopez se despart continuă să circule.

Potrivit TMZ, starul din „Good Will Hunting” a cumpărat recent un conac de 20,5 milioane de dolari în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, în timp ce locuința conjugală a lui și a lui Lopez se află încă pe piață. Noua sa locuință ar avea 5 dormitoare cu dressinguri și 6 băi. În interiorul casei principale ar exista spații pentru luat masa, o cameră de familie, un birou și o cameră media. De asemenea, se pare că există o casă de oaspeți separată pe proprietate.

Affleck și Lopez încearcă să se descotorosească de casa lor de 38.000 de metri pătrați încă din iunie. Deși inițial au încercat să vândă casa în afara pieței, au făcut publică listarea la începutul acestei luni.

Citește și:
Răspunsul perfect dat de Ilona Brezoianu celor care o întreabă dacă își dorește copii imediat după ce s-a căsătorit: „Un asemenea punct sensibil…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people