Jennifer Lopez, mesaj neașteptat pentru soțul său, Ben Affleck, pe fondul speculațiilor legate de divorț. Detaliul ciudat observat de fani

Jennifer Lopez i-a transmis un mesaj public soțului său, Ben Affleck.

Jennifer Lopez, mesaj neașteptat pentru soțul său, Ben Affleck, pe fondul speculațiilor legate de divorț. Detaliul ciudat observat de fani

Jennifer Lopez i-a transmis un mesaj special soțului ei, Ben Affleck, cu ocazia Zilei Tatălui. Artista a împărtășit pe Instagram Stories o fotografie cu Affleck surprinsă în timpul filmărilor pentru pelicula sa din 2001, Pearl Harbor.

„Eroul nostru”, a scris Lopez în descrierea imaginii, adăugând și un emoji sub formă de inimă. „La mulți ani de Ziua Tatălui”, a continuat cântăreața.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au copii împreună, ci din căsătorii anterioare; artista are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, în timp ce actorulf are trei cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Fanii au observat însă un detaliu ciudat la postarea cântăreței. Jennifer Lopez a folosit o fotografie cu Ben Affleck realizată pe platourile de filmare ale peliculei Pearl Harbor, proiectul unde el a întâlnit-o pe fosta sa soție, Jennifer Garner.

Potrivit presei internaționale, începând cu mijlocul lunii mai, actorul locuiește singur într-o casă din Brentwood. În plus, TMZ a raportat recent că Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să vândă locuința pe care au achiziționat-o împreună în luna mai a anului trecut. Mai multe surse au declarat pentru publicație că cei doi au angajat un agent imobiliar de la compania The Agency pentru a vinde casa din Beverly Hills.

Agentul imobiliar a prezentat casa timp de aproximativ două săptămâni, însă până acum nu au existat cumpărători interesați. Sursa apropiată cuplului a precizat pentru TMZ că Lopez și Affleck cer „în jur de 65 de milioane de dolari” pentru locuința lor din California. Publicația a mai precizat că cei doi vor suferi o pierdere financiară de „milioane de dolari” în urma vânzării, din cauza „comisioanelor brokerului, a unei noi taxe ce se aplică în cazul proprietăților foarte scumpe, dar și a sumelor semnificative pe care le-au investit în îmbunătățiri.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au achiziționat casa de 43.000 de metri pătrați în valoare de 60,85 milioane de dolari în mai 2023 la 10 luni după ce s-au căsătorit la Las Vegas. Conacul are 17 dormitoare, 30 de băi și locuri de parcare pentru 80 de vehicule. În plus, Page Six a raportat că la începutul săptămânii trecute au fost încărcate pe site-ul de imobiliare Zillow noi imagini cu proprietatea impresionantă.

O sursă apropiată a afirmat recent pentru DailyMail.com că Lopez a ajuns la capătul puterilor și nu mai simte că poate face ceva pentru a salva relația.

„Jenny s-a săturat și chiar a încercat, dar nu mai poate face nimic, nu se îmbunătățește, e din ce în ce mai rău”, a declarat o sursă din industria muzicală.

Persoana din interior a adăugat că principalul motiv pentru care J.Lo l-a părăsit pe Affleck a avut legătură cu atitudinea actorului, acesta fiind mereu „morocănos și negativist'.

Jennifer este tristă din cauza tensiunilor, dar „încearcă să facă față situației prin exerciții fizice, petrecând timp cu gemenii ei, Max și Emme, și făcând planuri noi pentru 2025”, a continuat sursa.

Unul dintre planurile ei este reluarea turneului său This Is Me… Live în vara anului 2025.

„Este entuziasmată să meargă în turneu anul viitor, când viața sa personală va fi mai liniștită și va putea să se conecteze cu fanii ei. Va lua echipa sa cu ea și va face tot posibilul să profite de această ocazie”, a declarat sursa.

Conform Daily Mail, Lopez este „șocată' de reacțiile negative ale publicului, considerând că părerile fanilor nu sunt întemeiate.

„Dacă oamenii ar putea vedea prin ce a trecut cu adevărat, ar fi mai blânzi cu ea. Nu este obișnuită cu acest tip de feedback negativ, dar va trece peste. Va continua să meargă înainte”, a spus sursa, potrivit DailyMail.com. „Jennifer este o femeie foarte inteligentă și puternică și își va reveni, întotdeauna o face!”.

„Ben este un tip grozav, dar poate fi morocănos și negativist. Cred că lumea a văzut asta în fotografiile de la Grammy-uri anul trecut; nu voia să zâmbească. Dacă ar vedea cum era cu adevărat, nu ar ataca-o”, a mai explicat prietenul lui Jennifer pentru DailyMail.com. „Fumează non-stop și înjură, și pare iritat mare parte din timp. Este un regizor și actor grozav, dar nu te distrezi prea mult cu el, știi? Totuși, este un tată minunat.”

Citește și:
Celine Dion, dezvăluiri cutremurătoare despre boala neurologică cu care se confruntă. Când a fost, de fapt, diagnosticată artista: „Nu știam ce se întâmpla…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people