Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck de ziua lui de naștere: „Dragă Ben”

Jennifer Lopez i-a transmis lui Ben Affleck un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck de ziua lui de naștere: "Dragă Ben"

Ben Affleck a avut parte de toată dragostea din partea celor dragi, cu ocazia zilei sale de naștere. Marți, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a distribuit pe Instagram un videoclip în care cei doi cântă împreună pe melodia „(What A) Wonderful World” din 1960 a lui Sam Cooke, pentru a sărbători cea de-a 51-a aniversare a lui Affleck.

Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck

În postarea emoționantă de ziua de naștere, cei doi purtau cămăși albe asortate în timp ce se bucurau de timp de calitate împreună. Jennifer Lopez și Ben Affleck se aflau în mașină, iar pe drum cântau împreună o piesă celebră de dragoste. Cu ocazia zilei de naștere a actorului, artista i-a transmis acestuia un mesaj emoționant și plin de iubire.

„Dragă Ben… La mulți ani! Te iubesc!” a scris Lopez în descrierea postării, care îl arată pe soțul ei conducând în timp ce ea stătea pe scaunul pasagerului cu părul în vânt.

A fost o vară de sărbătoare pentru Lopez și Affleck, care au marcat prima lor aniversare de nuntă pe 16 iulie și au sărbătorit împreună cea de-a 54-a aniversare a cântăreței pe 24 iulie.

„Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea de ziua mea de naștere. Iată o mică privire către petrecerea mea. Ben a găzduit-o la noua noastră casă cu cei mai apropiați membri ai familiei și prieteni. Toți copiii au fost acolo, a fost o zi superbă, plină de soare și perfectă pentru o petrecere la piscină!!! M-am simțit atât de apreciată și recunoscută de cei dragi mie și sunt extrem de recunoscătoare că sunt unde sunt astăzi, în acest moment al vieții mele, cu atât de mulți oameni frumoși și grijulii cu care să împart totul. Vă doresc la fel de multă dragoste și fericire de ziua voastră și întotdeauna!!!”, a scris recent Lopez în buletinul său informativ On the JLo, în timp ce a împărtășit fotografii cu Affleck de la petrecerea de ziua ei.

Printre imaginile pe care Lopez le-a împărtășit de la eveniment se numără una în care îl îmbrățișează pe Affleck din spate în timp ce acesta stătea pe un scaun și o alta în care câștigătorul premiului Oscar o îmbrățișează cu o mână de pe scaunul său.

Lopez și Affleck au fost văzuți în timp ce ajungeau la Giorgio Baldi în Santa Monica, California, pentru a sărbători aniversarea nunții lor pe 16 iulie. În acea săptămână, vedeta din „Mother” a prezentat noul ei cântec „Midnight Trip to Vegas” într-o postare pe Instagram și a dezvăluit versurile melodiei în buletinul ei informativ. Piesa descrie nunta cuplului din Las Vegas din 2022.

Recent, Jennifer Lopez și-a sărbătorit cea de-a 54-a aniversare, lăsând pe toată lumea să știe că vârsta este doar un număr. Artista a postat o fotografie cu ea în lenjerie intimă albă din dantelă, care i s-a potrivit perfect, în timp ce se pregătea pentru marele eveniment. Vedeta a arătat uimitor în imaginea postată pe rețelele de socializare, iar fanii nu au ezitat să o complimenteze.

Citește și:
Andreea Bănică, o femeie de afaceri de succes. Ce a povestit despre hotelul pe care l-a construit la mare: „Știam că nu o să dau greș'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people