Jennifer Lopez a găsit un „aliat neașteptat” în Jennifer Garner, pe fondul zvonurilor de divorț dintre ea și Ben Affleck

Jennifer Lopez ar fi găsit în Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, sprijin moral pe fondul zvonurilor legate de divorțul de actor.

Jennifer Lopez a găsit un "aliat neașteptat" în Jennifer Garner, pe fondul zvonurilor de divorț dintre ea și Ben Affleck

Jennifer Garner ar fi devenit un „aliat neașteptat” pentru Jennifer Lopez pe măsură ce divorțul acesteia de Ben Affleck se apropie, potrivit unui nou raport. Actrițele au fost „foarte prietenoase” și „se susțin reciproc” în timpul problemelor conjugale ale lui Lopez, a relatat Us Weekly.

Jennifer Garner, un aliat al lui Jennifer Lopez

„Garner a fost de mare ajutor pentru J.Lo,” a declarat o sursă pentru revistă, descriind-o pe vedeta din „13 Going on 30” în vârstă de 52 de ani drept o „persoană surprinzătoare” pentru Jennifer Lopez, cu care să discute.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck în Las Vegas în iunie 2022, înainte de a avea o ceremonie fastuoasă în Georgia, în luna următoare.

Jennifer Garner, la rândul ei, s-a despărțit de actor în 2015, după 10 ani de căsnicie și trei copii: Violet, de 18 ani, Seraphina, de 15 ani, și Samuel, de 12 ani. Fostul cuplu și-a finalizat divorțul în 2018. Foștii soți s-au reunit de mai multe ori de-a lungul anilor, continuând să aibă o relație bună de co-parenting pentru copiii lor.

Jennifer Lopez a lăudat dinamica lor într-un interviu pentru Vogue din 2022, spunând că cei doi „colaborează bine împreună”. Cântăreața, care anul trecut a descris îmbinarea familiilor lor ca pe un „proces emoțional”, este adesea fotografiată petrecând timp cu copiii vitregi.

Întâlnirile lor au continuat pe fondul speculațiilor despre despărțirea dintre Lopez și Affleck, care au început în luna mai. Când zvonurile au început să se răspândească, o sursă a declarat pentru Us Weekly că Garner îl „încuraja” pe fostul ei soț să „lucreze la căsnicia lui”, deoarece ea „sprijină pe deplin relația lor și vrea ca el să fie fericit”.

Persoana din interior a precizat că actrița din „Alias” este familiarizată cu „tensiunea” pe care faima o poate pune asupra unei căsnicii. Cu toate acestea, Ben Affleck locuiește de luni de zile într-o casă închiriată și și-ar fi mutat lucrurile din casa conjugală de 60 de milioane de dolari a sa și a lui Lopez din Beverly Hills, California, deoarece se pregătesc să o vândă.

Ben Affleck s-ar fi mutat de acasă

Cei doi ar fi despărțiți din martie, a relatat Page Six săptămâna trecută. Jennifer Garner a fost alături de fostul ei soț pe tot parcursul acestei perioade dificile, vizitând locuința închiriată de Affleck și petrecând Ziua Tatălui cu el. Vedeta din „Last Thing He Told Me” a avut, de asemenea, un an aglomerat, cu fiul ei absolvind gimnaziul și Violet pregătindu-se pentru facultate.

O postare de pe Instagram a lui Jennifer Lopez a alimentat și mai mult zvonurile legate de despărțirea de soțul său, Ben Affleck. Artista a publicat un fragment din videoclipul melodiei „Cambia el Paso”, în care cântă despre o relație ajunsă la final.

„Viața ei este mai bună acum fără el… Nu are nevoie de nimeni pentru a fi bine / Nu eșuează, nu eșuează. El nu merită să o aibă în brațele sale” – sunt versurile pe care Lopez le rostește.

Artista nu a oferit prea multe explicații, ci s-a rezumat la a scrie un mesaj simplu: „La mulți ani, Cambia El Paso”.

Citește și:
Andreea Antonescu, siluetă impecabilă la 41 de ani. Artista a pozat în costum de baie, atrâgând admirația fanilor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people