Jennifer Lawrence este însărcinată. Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă al doilea copil

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă al doilea copil împreună.

Jennifer Lawrence este însărcinată. Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă al doilea copil

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă al doilea copil împreună, a confirmat reprezentantul actriței pentru Vogue, duminică.

Jennifer Lawrence este însărcinată a doua oară

Actrița în vârstă de 34 de ani a fost fotografiată afișând o burtică mică în timp ce mergea la cină cu Maroney, în vârstă de 40 de ani, în Los Angeles, cu o seară înainte. Fotografia o arată pe Lawrence purtând un tricou alb, un pulover roșu înfășurat pe umeri și o fustă neagră cu talie joasă.

sursa: Profimedia

Luna trecută, vedeta a fost, de asemenea, văzută acoperindu-și burtica cu un cardigan roșu în timpul unei ieșiri discrete în Beverly Hills, California.

foto: Profimedia

Câștigătoarea premiului Oscar mai are un fiu în vârstă de 2 ani, pe nume Cy, cu Maroney. Lawrence a născut în februarie 2022 și a vorbit despre experiența sa într-un interviu pentru Vogue în luna septembrie a aceluiași an. Actrița a dezvăluit că fiul lor poartă numele după pictorul preferat al lui Maroney, Cy Twombly.

După ce l-a întâmpinat pe nou-născut, Lawrence a simțit că „întreaga sa viață … a început din nou,” numindu-l „ziua unu.” „Doar mă uitam la el. Eram pur și simplu atât de îndrăgostită,” și-a amintit ea.

„Nou-născuții sunt pur și simplu uimitori. Sunt acești micuți supraviețuitori roz, umflați și fragili. Acum iubesc toți copiii. … Inima mea s-a extins la o capacitate pe care nu o cunoșteam,” a spus ea cu entuziasm.

Înainte de a rămâne însărcinată cu primul ei copil, starul din „No Hard Feelings” a trecut printr-o pierdere de sarcină și a trebuit să urmeze o procedură de Dilatație și Chiuretaj.

Lawrence a spus publicației că a suferit prima „pierdere de sarcină singură în Montreal” când avea 20 de ani. Actrița din „Passengers” nu a dezvăluit fața fiului ei și a mărturisit anterior că nu intenționează ca viețile copiilor ei să fie publice.

„Fiecare instinct din corpul meu vrea să le protejeze intimitatea pentru tot restul vieții, atât cât pot,” a declarat ea pentru Vanity Fair în 2021.

Actrița, dezvăluiri inedite despre nunta cu Cooke Maroney

Lawrence și soțul ei s-au căsătorit la conacul Belcourt din Rhode Island, în 2019. Jennifer Lawrence a declarat că ziua nunții sale a fost „îngrozitoare”. Actrița a recunoscut că întreaga zi i s-a părut „stresantă” pentru că a petrecut prea mult timp făcându-și griji pentru confortul și plăcerea invitaților ei pentru a se relaxa și a se distra.

Recunoscând că a fi mireasă a fost „îngrozitor”, actrița a explicat pentru E! News:

„Este atât de stresant. Nu te distrezi. Te întrebi: „Se distrează acea persoană?” Nu voi uita niciodată – eram speriată că invitaților le este frig, iar toate prietenele mele mințeau și spuneau: „Nimănui nu îi este frig, totul e bine, totul e bine.” Mama mi-a spus: „E frig afară, bunica ta era să moară”.

De asemenea, Jennifer Lawrence i-a cerut prietenului și colegului ei de breaslă, Robert De Niro, cu care a lucrat la „Silver Linings Playbook”, „Joy” și „American Hustle”, să „plece acasă” în timpul cinei de repetiție, deoarece era convinsă că el nu vrea să fie acolo și a recunoscut că a fost ușurată când a plecat.

„M-am uitat și l-am văzut pe Bob, care nu cunoștea pe nimeni și se cam plimba pe acolo, și imediat mi-am zis: „Nu, nu asta vrea să facă. Nu-l vreau aici.” Așa că m-am dus și i-am șoptit: „du-te acasă”, iar el a fost drăguț – a vorbit cu părinții mei și a fost politicos – dar eu i-am spus: „Du-te”.

Citește și:
Anca Lungu, dezvăluiri despre participarea la Bucharest Fashion Week. Fosta prezentatoare a defilat pe catwalk pentru un brand românesc: „N-aș fi crezut niciodată…'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people